Volledig scherm
© Thinkstock

KNVB neemt ETS per direct uit competitie

EINDHOVEN - Na de zoveelste gestaakte wedstrijd van ETS vorige week is de Eindhovense ploeg door de KNVB uit de competitie genomen.

Woenselse Boys-Tongelre 0-1. Woenselse Boys leed voor het eerst sinds 18 oktober weer een nederlaag. Uit een vrije trap kopte Mustafa Ekinoglu in de 63e minuut hard de 0-1 binnen. De thuisploeg ging daarna op zoek naar de gelijkmaker, maar slaagde er niet in om de schade te herstellen.

Tivoli-Nieuw Woensel 4-1. Nieuw Woensel begon sterk aan de wedstrijd, maar Tivoli-sluitpost Joey Buenen hield zijn doel knap schoon. De thuisploeg nam het initiatief over en door treffers van Tonny van de Kerkhof en Ricky Gielen kon Tivoli met een 2-0 voorsprong aan de thee. Na de onderbreking was Tivoli heer en meester. Dat leidde tot doelpunten van Jeffrey de Rijk en opnieuw Gielen. De eretreffer van Nieuw Woensel kwam op naam van Etem Cetin.

LSV-De Bocht'80 2-1. In een gelijkopgaande wedstrijd kwam LSV na een kwartier spelen op voorsprong. Vijf minuten later trok Boris Leijtens de stand gelijk. Na rust kwam LSV in de 62e minuut op 2-1.

DEES-Sterksel 3-3. Sterksel stond binnen tien minuten met 2-0 voor door doelpunten van Henri Sijkens en Bart Berkers. Tien minuten na rust had de thuisploeg de stand gelijk getrokken door treffers van Niels van Hest en Paul van de Berk. Direct na de 2-2 hielp Steef Polman de bezoekers opnieuw aan een voorsprong. Na een stormloop op het doel van Sterksel forceerde de zeventienjarige Han Dingen de gelijkmaker, 3-3.

Eindhoven-Vessem 3-2. Bram Dekkers opende de score voor Vessem en Bob Soetens maakte er 2-0 van. Een benutte penalty van Raymond Hendrikx betekende de 2-1. Vessem kwam door toedoen van Adrie Huijbers op 3-1. In de 90e minuut maakte Ibrahim Affilo er 3-2 van.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement