Volledig scherm
© FotoMeulenhof

Koploper RKPVV fors onderuit

derde klasse D zuid 2Koploper RKPVV is op bezoek bij Excellent flink de boot in gegaan. De ploeg werd met 5-1 terug naar huis gestuurd. Op de andere velden werd er niet gescoord 

Avanti’31 – Handel 0-0.
In een waar foutenfestival is Handel op bezoek bij Avanti ’31 blijven steken op een bloedeloze 0-0. In de eerste helft hadde beide ploegen moeite om de bal naar de juiste kleur te spelen. Avanti ’31 dacht op voorsprong te komen maar de treffer werd geannuleerd wegens buitenspel. In de tweede helft was het niveau niet veel beter, Koen Fonken en Rob Manders kregen beide een mogelijkheid maar de wedstrijd verdiende geen winnaar.

Helmondia – Nijnsel 0-0.
De thuisploeg speelde bijna de hele tweede helft met een man minder en behaalde een knap punt tegen Nijnsel, op sportpark De Braak bleef het 0-0. Kadir Budaklier kreeg in de eerste helft twee goede mogelijkheden maar hij schoot de bal tegen de lat en niet veel later zag hij de doelman van Nijnsel redding brengen. In de vijftigste minuut moest Sjors Kandelaars met rood het veld verlaten. De ploeg van Juan Bonilla bleef beter maar Amos Letwory en Ilias Essakati zagen hun inzetten gekeerd worden door de uitblinkende doelman van Nijnsel.

Excellent – RKPVV 5-1.
Koploper RKPVV heeft op bezoek bij Excellent een forse 5-1 nederlaag geleden. De Helmonders hadden in het initiatief de beginfase maar zag de thuisploeg via twee counters op 2-0 komen. Pal voor rust scoorde Johan van Lierop de 2-1. In de tweede helft probeerde RKPVV de gelijkmaker te forceren maar wederom was het Excellent dat via counters scoorde en uiteindelijk met 5-1 de wedstrijd over de streep trok.