Volledig scherm
Lars Kuys. © Wilhelmina Boys

Lars Kuys ruilt Wilhelmina Boys in voor SBC

Verdediger Lars Kuys (22) stapt na dit seizoen van Wilhelmina Boys over naar SBC. Beide ploegen komen momenteel in de derde klasse D uit, SBC staat derde en Wilhelmina Boys tiende. Kuys is met acht doelpunten ploegtopscorer bij Wilhelmina Boys.

,,Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging, wil me graag nog verder ontwikkelen als speler en denk dat SBC daar een mooie club voor is met veel ambitie”, licht Kuys zijn transfer toe. ,,Het is geen makkelijke beslissing om Wilhelmina Boys te verlaten, maar ik heb zin in een nieuwe uitdaging.”

Kuys brak in het seizoen 2015-2106 vanuit de eigen jeugd door bij Wilhelmina Boys en werd met de ploeg in 2017 kampioen in de derde klasse. Na een eenjarig verblijf in de tweede klasse zakte Wilhelmina Boys vorige zomer terug naar de derde klasse. 

  1. Overzicht | FC Eindhoven AV pakt titel, Ajax - Tottenham-scenario bij ONDO en HVV tegen alle verwachtingen in kampioen
    Amateurvoetbal

    Overzicht | FC Eindhoven AV pakt titel, Ajax - Tottenham-scenario bij ONDO en HVV tegen alle verwachtin­gen in kampioen

    Vandaag zijn de laatste beslissingen in het amateurvoetbal gevallen. FC Eindhoven won met 0-3 van buurman RPC en pakt daarmee de titel. De ploeg promoveert nu naar de eerste klasse. De vijfde klasse E zuid 2 kende een razend spannende ontknoping. Tegen de verwachting in is niet SPV maar HVV de ploeg die er met het kampioenschap van door gaat. Dramatische slotfase voor ONDO. Ploeg slikt in 98ste minuut gelijkmaker en mist daardoor het kampioenschap.