Volledig scherm
SC Helmondia won vandaag met 3-0 van SSE en speelt volgende week de finale tegen RKSVO. © Fotopersburo van de Meulenhof bv

Letwory neemt SC Helmondia wederom bij de hand

NACOMPETITIE VOOR DERDE KLASSESC Helmondia moet nog een keer winnen en dan speelt het komend seizoen ook in de derde klasse. De ploeg van Davey Manders won met 3-0 van SSE. De ploeg uit Someren-Eind speelt volgend seizoen wederom in de vierde klasse.

SC Helmondia - SSE 3-0.

SC Helmondia blijft op koers voor handhaving ten koste van SSE. Daardoor blijft de ploeg uit Someren-Eind vierdeklasser. Na tien minuten had de stand er heel anders uit kunnen zien toen twee doelpunten van de bezoekers werden afgekeurd wegens buitenspel. Halverwege de eerste helft kwam SC Helmondia op voorsprong door Amos Letwory die een vrije trap van dertig meter binnen krulde. In het tweede bedrijf controleerden de Helmonders grotendeels de wedstrijd. Tien minuten voor tijd tekende Letwory voor zijn tweede van de middag na een wonderschone voorzet van Roy van Turnhout. Het slotakkoord was voor invaller Joel Bundel. Volgende week zondag gaat SC Helmondia met RKSVO strijden om een ticket voor in de derde klasse.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement