Volledig scherm
© Rene Manders

Lierop wint op bezoek bij Cranendonck

VIERDE KLASSE EONDO hield op het eigen sportpark De Heikamp huis tegen Sterksel, het werd liefst 15-1. De vijftiende treffer van ONDO was precies de honderdste tegentreffers van Sterksel dit seizoen.  Lierop won op bezoek bij FC Cranendonck.

FC Cranendonck – SV Lierop 0-2.
Na een mindere periode heeft SV Lierop redelijk eenvoudig de uitwedstrijd bij FC Cranendonck gewonnen: 0-2. De eerste kans was voor Rob van der Sluijs maar de Lieropse spits zag zijn inzet gekeerd worden. Kort daarop was het wel raak: Rik Duijmelinck schoot de bal beheerst tegen de touwen. Lierop kreeg daarna twee grote kansen maar kon de voorsprong niet uitbouwen. Met een knappe redding hield Sjoerd Hooglugt zijn team op het half uur op de been. De tweede helft was amper een minuut bezig toen Hidde Maas vanaf de strafschopstip de 0-2 scoorde. De wedstrijd was gespeeld en er gebeurde niet veel meer op sportpark De Braken, alleen Ralf van de Laar kreeg nog een mogelijkheid maar hij zag zijn inzet gekeerd worden.

RKSVO – Neerkandia 1-0.
In een gelijkopgaande wedstrijd heeft Neerkanndia onnodig verloren van RKSVO, in Ospel werd het 1-0 voor de thuisploeg. In de eerste helft waren beide teams aan elkaar gewaagd en kreeg Neerkandia een goede mogelijkheid maar Willem Mennen faalde in de afronding. Ook RKSVO kreeg een grote mogelijkheid maar scoorde niet. In een matte tweede helft waren de kansen schaars, met nog iets meer dan twintig minuten op de klok kwam Neerkandia op achterstand, ondanks een slotoffensief van de bezoekers kwam er geen verandering meer in de stand.

ONDO - Sterksel 15-1.
Na een ruststand van 10-1 (!) won koploper ONDO met liefst 15-1 van Sterksel. Voor de Heusdenaren scoorden Joost Berkers (5), Rudi Nijssen (3), Stan Berkers (2) Geert Verberne (2) Maik Idzes, Ward Slegers en Tom van de Wetering. Bij een stand van 7-0 maakte Jeffrey Perts de eretreffer voor Sterksel.

Maarheeze – DOSL 1-1.
Het eerste uur was de thuisploeg de betere. Toch nam DOSL in de vierde minuut een 0-1 voorsprong door een treffer van verdediger Menno Bekkers, 0-1. Het duurde tot de twintigste minuut voordat Maarheeze op gelijke hoogte kwam. Remy Verhoeven liet de 1-1 aantekenen. In het laatste half uur had Maarheeze het initiatief. Vier goede mogelijkheden waren niet besteed aan de ploeg van coach Richard van den Kerkhof. DOSL-doelman Joep Smulders hield alles tegen.  

Volledig scherm
Het scorebord zegt alles bij ONDO - Sterksel. Bij rust stond het 10-1. © ONDO