Archiefbeeld: Luuk Engels (Liessel) slalomt tussen twee spelers van EVVC door.
Volledig scherm
Archiefbeeld: Luuk Engels (Liessel) slalomt tussen twee spelers van EVVC door. © Orange Pictures / Bert van Berkum

Liessel komt met drie punten terug uit Limburg

DERDE KLASSE CEr waren veel spelers niet fit en er werd in een andere formatie gevoetbald. Toch Lukte het Liessel om in Blerick met 1-2 te winnen.

HBSV - Liessel 1-2.

“Het was een vlakke wedstrijd, maar we hebben nu wel de drie punten waar we recht op hadden”, aldus trainer Daniël Voigt van Liessel. Hij zag zijn ploeg in de eerste helft op voorsprong komen door een doelpunt van Harm Renders. HBSV kwam toen op gelijke hoogte, en daarom moest Liessel op zoek naar een treffer. Na een tijdje op en neer voetballen wist Tijn Joosten een kwartier voor tijd toch te scoren. Liessel kan met winst op zak naar huis. Eindstand: 1-2.

  1. Wouter Peters van Nuenen zegt het voetballen even vaarwel

    Wouter Peters van Nuenen zegt het voetballen even vaarwel

    Na lange tijd met blessures te hebben getobd, maakte Wouter Peters op zondag 8 maart bij hoofdklasser Nuenen thuis tegen AWC zijn eerste speelminuten van het seizoen. De competitie kwam vervolgens tot een vroegtijdig einde en nu is duidelijk dat de 25-jarige middenvelder voorlopig ook niet meer terugkeert op het veld. ,,Het was een lastige beslissing, maar ik heb besloten om voor nu even te stoppen met voetballen”, geeft Peters aan.