Volledig scherm
Luuk Engels, spits Liessel © Fotopersburo van de Meulenhof BV

Liessel-spits Luuk Engels bezorgd NWC eerste nederlaag van het seizoen

Derde Klasse CLiessel heeft de ongeslagen status van NWC ten einde gebracht. De ploeg versloeg de eerste kampioen van Brabant met 3-2. 

Kampioen NWC leed de eerste Nederlaag van het seizoen. Bij Liessel werd met 3-2 verloren. Binnen tien minuten kopte Luuk Engels al raak uit een corner. Mark van Loon verdubbelde de score met een knap schot vanaf de zijlijn. Liessel was veel feller dan NWC en toonde veel fysieke strijd, tegen een wat ongeïnspireerd ogend NWC. De aansluitingstreffer kwam van de voet van Jeroen van Deursen. Na rust kwam NWC er nauwelijks doorheen. Liessel verdedigde met volle overgave en kwam verdiend op 3-1 via Engels, die de bal uit een goed uitgespeelde aanval voor open doel kon binnenschieten. In extremis zorgde Chesron Geuns nog wel voor de 3-2. 

  1. Overzicht | FC Eindhoven AV pakt titel, Ajax - Tottenham-scenario bij ONDO en HVV tegen alle verwachtingen in kampioen
    Amateurvoetbal

    Overzicht | FC Eindhoven AV pakt titel, Ajax - Tottenham-scenario bij ONDO en HVV tegen alle verwachtin­gen in kampioen

    Vandaag zijn de laatste beslissingen in het amateurvoetbal gevallen. FC Eindhoven won met 0-3 van buurman RPC en pakt daarmee de titel. De ploeg promoveert nu naar de eerste klasse. De vijfde klasse E zuid 2 kende een razend spannende ontknoping. Tegen de verwachting in is niet SPV maar HVV de ploeg die er met het kampioenschap van door gaat. Dramatische slotfase voor ONDO. Ploeg slikt in 98ste minuut gelijkmaker en mist daardoor het kampioenschap.