Volledig scherm
ST Someren/NWC spits Lotte van Mourik scoorde twee keer vandaag. © sv Someren

Lotte van Mourik weer goud waard voor Someren/NWC

VROUWENVOETBALLotte van Mourik scoorde twee keer voor de Somerense vrouwen, Nuenen won met ruime cijfers van HRC '14.

DSE - Someren/NWC  1-3.
De wedstrijd in Etten-Leur was een prooi voor de dames van Someren/NWC. Het bezoekende team van trainer Ivo Veltrop kwam wat gelukkig op voorsprong door een eigen doelpunt. Lotte van Mourik toonde vervolgens haar waarde door 0-2 te laten aantekenen. Na de pauze sloop er wat onrust in het spel van Someren/NWC. DSE kwam ook op het scorebord waardoor de spanning weer terug was. Maar na een vlijmscherpe counter deed Lotte van Mourik het duel in het slot.

HRC’14- Nuenen 0-7. 
Koploper Nuenen kende geen enkel probleem met hekkensluiter HRC’14, 0-7. Lotte van Herk (3), Luka Lagendijk (2) en Bodil van Esch (2) tekenden voor de doelpunten. Het duel had in de dubbele cijfers kunnen eindigen, maar de ploeg van coach Davy Heesakkers misten teveel kansen op beslissende momenten.

Eldinia – Nijnsel 5-0.
De nummer tien van de ranglijst liet de nummer zeven geen schijn van kans. Bij rust stond het al 2-0. Na de pauze liep de thuisploeg vlot verder weg naar een 5-0 eindstand. Coach Marijke Verheijen: ,,We hadden wat personele problemen vanwege de wintersport.”