Marc Höcher
Volledig scherm
Marc Höcher © UNA

Marc Höcher volgend seizoen trainer De Valk

TRAINERSCARROUSELMarc Höcher (35) wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer bij De Valk. Hij neemt bij de tweedeklasser uit Valkenswaard het stokje over van Harjan de Wit, die na een eenjarig verblijf bij de club aan de slag gaat bij Marvilde, dat net als De Valk in de tweede klasse F uitkomt.

Höcher is nu nog assistent coach bij de selectie van UNA, de club waar hij zijn loopbaan als voetballer afsloot. Dit seizoen was hij vanaf half november tot de winterstop interim-trainer bij UNA, na het vertrek van Ger Demin. Hij was voorheen profvoetballer bij onder andere Helmond Sport, ADO Den Haag, Willem II en Roda JC. 

Höcher wordt volgend seizoen jeugdtrainer bij FC Den Bosch en gaat die werkzaamheden combineren met het hoofdtrainerschap bij De Valk.  Naast het trainen en het coachen van het vaandelteam gaat Höcher nauwe contacten onderhouden met het begeleidingsteam van het tweede elftal en het elftal O23. Hij heeft tevens een eigen voetbalschool, MH voetbaltrainingen & Clinics, waarmee hij individuele- en techniektrainingen verzorgt.