Archiefbeeld Marvilde
Volledig scherm
Archiefbeeld Marvilde © Orange Pictures

Marvilde sloopt Gestel, Koploper FC Eindhoven wint van Mierlo-Hout

Marvilde heeft gesteld opgerold: 6-0. EFC wint makkelijk van Hilvaria: 5-1. Koploper FC Eindhoven wint minimaal van Mierlo-Hout.

EFC – Hilvaria 5-1.
EFC is het dubbelprogramma met de paasdagen prima begonnen. De Eerselnaren kende geen enkel probleem met Hilvaria, 5-1. In de 7e minuut opende Jan van Heukelom de score, 1-0. Halverwege de eerste helft leek Max van Limpt buitenspel te staan, maar de scheidsrechter liet doorspelen, 2-0. Met een lob kwam Hilvaria vlak voor rust terug tot 2-1. Na de pauze had EFC het even zwaar. Nadat Anwar Janssen in de 68e minuut voor 3-1 tekende, was het een gelopen koers. Ruan Tiryaki liet 4-1 aantekenen. Een minuut later bepaalde Dennis van Sambeeck de eindstand op 5-1. Maandag speelt EFC een uitduel bij Braakhuizen.

FC Eindhoven – Mierlo-Hout 1-0.
Koploper FC Eindhoven boekte een benauwde 1-0 winst. De ploeg van coach Peter Coumans kwam in de 28e minuut op een 1-0 voorsprong door een treffer van Michel Leon Payo. Twee mi8nuten daarna moest Bas de Haas met een rode kaart van het veld waardoor de thuisploeg met tien spelers verder moest. Dat ging lange tijd goed. Tot een kwartier voor tijd. De bezoekers pompten de ballen steeds weer de doelmond van FCE in. Uiteindelijk kwamen de blauwwitten met de schrik vrij.

Wilhelmina’08 - Bladella 2-1.
Voor rust werd er in Weert niet gescoord. De thuisploeg kwam na de pauze beter in de wedstrijd. Het leidde tot een 2-0 voorsprong. Pas in de slotminuut kon Bladella door een treffer van Geert van Overbeek iets terug doen.

 Marvilde – Gestel 6-0.
Marvilde boekte in eigen huis een ruime overwinning op Gestel. Halverwege was het al 2-0 voor de thuisploeg door twee goals van Max van den Akker. Na de pauze voerden aanvoerder Danny Das en Murtaza Nawabi de score op tot 4-0, voordat Van den Akker met nog twee doelpunten de stand naar 6-0 tilde.