Volledig scherm
PREMIUM
Spits Mike Hovestadt © Jean Pierre Reijnen

Mike Hovestadt speelt voor een topklassering, twintig goals en twee flessen Bacardi

Na twee jaar is aanvaller Mike Hovestadt (29) voor vast terug in het eerste van PSV, nadat hij vorig seizoen als ‘hulpje’ merkte dat hij het nog kon. Dit jaar speelt hij voor een topklassering, twintig goals en twee flessen Bacardi.

Afgelopen zondag waren de voetbalgoden Mike Hovestadt gunstig gezind. In de uitwedstrijd bij Hapert maakte de spits de 1-1 om in blessuretijd de winnende voor zijn rekening te nemen. Bij Hapert spraken ze van buitenspel, volgens de spits ten onrechte. ,,Neem dat maar met een korreltje zout. Ik was gewoon net iets sneller dan de verdediger. Qua kansenverhoudingen was een gelijkspel misschien verdiend geweest, maar als je in de laatste minuut de winnende maakt, maakt dat niet meer uit. Dat is voetbal.”

  1. Nijnsel profiteert van verdedigende wissels Cito en steelt een punt: 2-2
    VIERDE KLASSE I

    Nijnsel profiteert van verdedigen­de wissels Cito en steelt een punt: 2-2

    Cito - Nijnsel 2-2. Cito was voetballend duidelijk de bovenliggende partij, maar verzuimde lange tijd de kansen af te maken. Vlak voor rust werd de wedstrijd gestaakt wegens commentaar van Cito-supporters op de scheidsrechter. Een kwartier later werd de wedstrijd hervat en al snel kreeg Cito een strafschop. De arbiter nam een handsbal waar, maar bij Nijnsel zagen ze dat anders. De penalty werd verzilverd en na rust kwam Cito op 2-0. De thuisploeg haalde vervolgens twee spitsen naar de kant en bracht verdedigers in het veld, waarna Nijnsel met het eerste schot op doel scoorde. Een afstandspoging van Frenk Remeysen viel binnen, 2-1. Nijnsel ging opportunistischer spelen, zonder echt gevaarlijk te worden, maar na een mooie beweging maakte Stefan Hulsen in de 86ste minuut de 2-2.