Volledig scherm
Richard Looijmans van FC Eindhoven (l) in duel met Mohamed El Moussaoui van Wodan in oktober 2016. © Ton van de Meulenhof

Mohamed El Moussaoui keert terug bij Wodan

TRANSFERMiddenvelder Mohamed El Moussaoui (31) keert terug bij  Wodan. De Eindhovenaar speelde in het seizoen 2016/2017 al een half jaar bij de club. Destijds maakte hij de keuze om te stoppen op het veld en alleen verder te gaan in de zaal.

Bij de jonge ploeg van nieuwbakken coach Kadir Kalender moet El Moussaoui, die in het verleden ook voor Brabantia en Unitas'59 uitkwam, voor de nodige ervaring zorgen.

El Moussaoui: “Ik ben blij weer op het veld te kunnen voetballen. In de afgelopen tien jaar richtte ik me voornamelijk op het zaalvoetbal. De afgelopen drie seizoenen voetbalde ik in de top bij Futsal Apeldoorn. Nadat ik de keuze had gemaakt om voorlopig te stoppen met zaalvoetbal, omdat ik binnenkort vader word, stond ik er voor open om dichter bij huis te voetballen en mijn carrière op het veld nieuw leven in te blazen. Na contact te hebben gehad met een aantal clubs, heb ik na een telefoontje van Kalender de keuze gemaakt om voor Wodan te kiezen. Dat voelde meteen goed en is voor mij de beste optie. In het verleden hebben wij ook samen gespeeld en tevens ken ik hem ook als een gedreven en enthousiaste trainer, waardoor dat de doorslag heeft gegeven in mijn besluit. Ik kan niet wachten om te starten en kijk uit naar komend seizoen.”

In het kielzog van El Moussaoui maakt ook Bilal El Klai de overstap naar Wodan. De 29-jarige linksbuiten stond voorheen bekend als een talent bij Brabantia. Na uitstapjes in Spanje (3e divisie) en in de 2e divisie van de Marokkaanse competitie, heeft ook hij besloten om bij Wodan aan te sluiten en is al begonnen met trainen.