Volledig scherm
ED AMATEURVOETBAL Johan van der Laak scoorde acht keer voor RKPVV © Harry Weerts

Monsterzege RKPVV

Fiducia - RKGSV 2-2. Bij de eerste de beste aanval van Fiducia na een half uur was het meteen raak, 1-0 door Max van Bakel. Pas in de 70e minuut kwam RKGSV op gelijke hoogte door een benutte strafschop van Tom van den Berk. De ploeg van coach Jeroen Vermaas leek de zege te grijpen toen Tim van Berlo in de 90e minuut voor 1-2 zorgde. Drie minuten later kreeg de thuisploeg een strafschop toegewezen na een vermeende handsbal. Het leidde tot heftige protesten waarbij de RKGSV-ers Menno Vos en Rico Hendrikx met een rode kaart (tweemaal geel) moesten vertrekken. Het werd uiteindelijk 2-2 vanaf de penaltystip. Het was Frank Aarts die de trekker overhaalde.

Ollandia - Milheezer Boys 4-2. Een goed voetballend Ollandia kwam in de eerste minuut op een 0-1 achterstand door een doelpunt van Rob Keunen. Vier minuten later stond het door een treffer van Stefan Erven alweer gelijk, 1-1. Gerbe Voets maakte er halverwege de eerste helft 2-1 van. Daarna liet Steven van Dijke met twee treffers van zich spreken waardoor zijn seizoentotaal op 36 doelpunten kwam. Na de pauze kwam Milheezer Boys in de 61e minuut nog terug tot 4-2 via Twan van de Vrande.

Tongelre – RKPVV 0-15. Titelkandidaat RKPVV behaalde een monsterscore op laagvlieger Tongelre. Grote man aan Helmondse zijde was Johan van der Laak met acht doelpunten. Ook Jeffrey Snijders en Chris Verhallen waren tweemaal trefzeker. De overige doelpunten werden gemaakt door Tim Smits, Iliass Benhija en Frank van Moorsel.

Nederwetten – SPV 3-7. Voor rust hielden beide teams elkaar op een gelijke stand van 3-3, maar na de thee liep SPV uiteindelijk uit naar een comfortabele zege. Namens SPV was Toon van Lierop met vier treffers de man in bonus. Ook Bram Rijnders was namens de Vlierdenaren drie keer trefzeker. De Nederwettense doelpunten werden gescoord door Giel van Korven, Mathijs Merks en Tim Bunthof.

Elsendorp – Menos 2-0. Elsendorp won simpel van de buurman uit Landhorst. Beide goals vielen na de rust. Leandro Ribeiro en Chiel van Deurzen (penalty) scoorden.

HSE – Olympia Boys 0-2. Olympia Boys rukt op naar de tweede plaats. De Ommelse ploeg voetbalde in Eindhoven dominant en beslechtte het pleit in de eerste helft. Marijn van Bussel en Koen van Bree scoorden voor de ploeg in zwart en blauw.

HVV Helmond – Boerdonk 3-5. Jacks en Bulent van Lierop scoorden weliswaar voor HVV Helmond, maar dit mocht een nederlaag tegen Boerdonk (dat ook nog een eigen doelpunt scoorde) niet voorkomen.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement