Volledig scherm
© Thinkstock

Monsterzege voor Waalre op Rood Wit'67

VIJFDE KLASSE EMet een 8-0 zege stuurde Waalre tegenstander Rood Wit’67 richting Budel-Dorplein. Bij Sterksel was Ruud Nijssen de gevierde held. De aanvaller nam alle vier de doelpunten voor zijn rekening.

Waalre – Rood Wit’67 8-0.

Al in de 6e minuut kwam de thuisploeg op voorsprong door Kees Uijthoven. Vervolgens bepaalde Tim van Schijndel, Lowie van Kuringen en opnieuw Kees Uijthoven de ruststand op 4-0. Na een stroeve start na rust was het Lowie van Kuringen die een belangrijk aandeel had aan het oplopen van de stand met de 5-0, 7-0 (penalty) en de afsluitende treffer, 8-0. Tussendoor had Ivar Brans voor 6-0 gezorgd.

DOSKO’32 – Hulsel 5-2.

De Duizelnaren boekten een verdiende overwinning. Dennis van Woerkum opende de score, 1-0. Via Jos Bierings en Job Wintermans namens DOSKO’32 en Stef Roijmans namens Hulsel werd de 3-1 ruststand bereikt. Na de pauze liep de thuisploeg door doelpunten van Jody van Woerkum en Dennis van Woerkum verder uit. Wederom Stef Roijmans was de doelpuntenmaker voor Hulsel.

DVS – Sterksel 0-4.

De grote man bij Sterksel was Ruud Nijssen. De aanvaller trof zowel voor – als na rust twee keer doel.

SDO’39 – Terlo 5-1.

Binnen het half uur stond SDO’39 op een 3-0 voorsprong door goals van Frank Swanen, Claudemberg van der Heijden en Martijn Hellegers. Kort voor rust scoorde Sebastiaan Kromwijk de enige treffer voor Terlo. Pas in de slotfase liep de thuisploeg verder uit naar 5-1 door wederom Hellegers en Van der Heijden.

Knegselse Boys – Casteren 4-1.

De bezoekers namen in een rommelig duel door Kees Teurlings een 0-1 voorsprong. Nog voor de rust kwam Knegselse Boys op gelijke hoogte door een treffer van Bas Sesink. Na de pauze liep de thuisploeg door twee treffers van Bas Sesink verder uit naar 3-1. Faisal Ramsaransing bepaalde de eindstand op 4-1. Bij Casteren werd doelman Johan Boonen van het veld gestuurd.

SVSOS – Netersel 0-3.

Bij rust stond Netersel op een 0-1 voorsprong door een treffer van Alex Spooren. Na depauze bepaalden Dennis Michiels en Joost van den Bisen de eindstand op 0-3.

DEES – Tuldania 4-2.

Op de beginfase na had DEES het beste van het spel. De eerste helft kregen ook de gasten uit Esbeek echter voldoende kansen. Pieter Abrahams zette Tuldania op 0-1. Thomas Tholen en Hein van de Sande bepaalden de ruststand op 2-1. De tweede helft was bijna een kopie van de eerste. Tuldania begon sterker, maar DEES nam het spel weer over. Nadat invaller Floris Franssen en Thomas Tholen hadden gescoord bepaalde Niek Snels de terechte eindstand op 4-2.