Volledig scherm
© © Orange Pictures / Joris Verwijst

MULO verliest ruim: “Maar een slechte wedstrijd speelden we niet”

Derde klasse D zuid 2MULO heeft in de thuiswedstrijd tegen Nooit Gedacht een flinke nederlaag geleden: 0-4. Maar volgens coach Ralf van den Heuvel was de nederlaag geflatteerd. “We speelden alles of niets en gingen niet goed om met onze kansen.” Handel verliest op bezoek bij FC Schadewijk met 3-1. 

FC Schadewijk – Handel 3-1.
Schadewijk en Handel waren gewaagd aan elkaar vanmiddag. Toch was de ploeg uit Oss net wat effectiever. Na een kwartier spelen kwam de thuisploeg dan ook op voorsprong: 0-1. Vlak daarna brak Handelnaar Koen Fonken door, waar iedereen een voorzet verwachtte, schoot Fonken de bal in de korte hoek en verraste de doelman: 1-1. Vlak voor rust kwam Schadewijk toch weer op voorsprong: 2-1. Na de thee liep de thuisploeg nog verder uit naar 3-1. Handel ging wat opportunistischer spelen, maar doelpunten vielen er niet meer.

MULO – Nooit Gedacht 0-4.
MULO verloor op eigen veld met grote cijfers van Nooit Gedacht. ,,Maar een slechte wedstrijd speelden we niet”, aldus coach Ralf van den Heuvel. Met rust stond het nog 0-0 en was het spel in evenwicht. Pas na 65 minuten vonden de bezoekers voor het eerst het net: 0-1. ,,Daarna zijn we alles of niets gaan spelen en lopen ze nog uit naar 0-4. Die uitslag is wat geflatteerd. We gingen niet goed genoeg met onze kansen om”, analyseert Van den Heuvel.

  1. Overzicht | FC Eindhoven AV pakt titel, Ajax - Tottenham-scenario bij ONDO en HVV tegen alle verwachtingen in kampioen
    Amateurvoetbal

    Overzicht | FC Eindhoven AV pakt titel, Ajax - Tottenham-scenario bij ONDO en HVV tegen alle verwachtin­gen in kampioen

    Vandaag zijn de laatste beslissingen in het amateurvoetbal gevallen. FC Eindhoven won met 0-3 van buurman RPC en pakt daarmee de titel. De ploeg promoveert nu naar de eerste klasse. De vijfde klasse E zuid 2 kende een razend spannende ontknoping. Tegen de verwachting in is niet SPV maar HVV de ploeg die er met het kampioenschap van door gaat. Dramatische slotfase voor ONDO. Ploeg slikt in 98ste minuut gelijkmaker en mist daardoor het kampioenschap.