Volledig scherm
Archieffoto MULO- Handel. © Perry van de Leuvert

MULO weet weer wat winnen is

DERDE KLASSE D ZUID 2Na weken zonder punten heeft MULO eindelijk weer eens een overwinning geboekt. De ploeg van Ralf van den Heuvel won in de slotfase dankzij een benutte strafschop.

Boekel Sport – Handel 2-1.
Handel ging met nipt verschil en de nodige pech onderuit in de derby. De blauwhemden waren voor de thee de bovenliggende partij en kwamen ook na een half uur op voorsprong via Rob Manders. Na de onderbreking speelde Boekel Sport opportunistischer en dat betaalde zich uiteindelijk uit. Na een corner kwamen de geelhemden langszij en een eigen doelpunt leverde Boekel Sport zelfs de volle winst op.

MULO – Excellent 1-0.
MULO weet weer wat winnen is. De jeugdige ploeg van trainer Ralf van den Heuvel werd bij de hand genomen door routinier Leon Langedijk, die in een lager elftal was gaan voetballen maar weer eens zijn opwachting maakte in het eerste. MULO voetbalde in de eerste helft veel op de helft van de tegenstander, zonder dat dit in doelpunten resulteerde. Na de pauze waren de bezoekers uit Oploo sterker, maar werd MULO op de been gehouden door de jonge goalie Brian Claessens. Laat in de wedstrijd werd echter Twan Heesbeen in de zestien gevloerd. Dit leverde MULO een strafschop op, die werd benut door Luuk de Vries. 

  1. Sander Bertels van Marvilde strijkt na zeven jaar weer bij oude liefde RPC neer
    TRANSFER

    Sander Bertels van Marvilde strijkt na zeven jaar weer bij oude liefde RPC neer

    Middenvelder Sander Bertels (28) van Marvilde keert terug zijn oorspronkelijke club RPC. Hij verliet de Stratumse vereniging in 2012 om vervolgens een jaar voor Rood-Wit Veldhoven uit te komen en voetbalt nu voor het zesde seizoen bij Marvilde. Zowel zijn huidige als nieuwe ploeg speelt in de tweede klasse F, Marvilde staat vierde en het als dertiende geklasseerde RPC moet waarschijnlijk nacompetitie gaan spelen voor lijfsbehoud.