Harry La Vallette zag zijn ploeg hard onderuit gaan tegen Unitas '59
Volledig scherm
Harry La Vallette zag zijn ploeg hard onderuit gaan tegen Unitas '59 © FotoMeulenhof/Rene Manders

Nawid Sadat goudhaantje bij Unitas '59

DERDE KLASSE D Zuid 1Unitas '59 heeft koploper Bladella een pak slaag gegeven, Nawid Sadat scoorde een hattrick.

SBC – Hapert 2-2.
SBC heeft in eigen huis een 2-0 voorsprong weggegeven tegen Hapert. De bezoekers hadden in de eerste helft helemaal niets in te brengen, op een afgekeurde goal van Dave Koolen op slag van rust na. Joost van Heck zorgde al na vier minuten voor 1-0 en na een klein uur tekende Van Heck via de onderkant van de lat ook voor 2-0. Hapert leek verslagen, maar rechtte knap de rug. Een schuiver van Jordi Huybregts betekende in de 67ste minuut 2-1 en door een prachtige stiftbal van Kevin Raaijmakers eindigde het duel in 2-2.

DBS – MMC Weert 4-0.
DBS boekte een dikverdiende zege op MMC uit Weert. Halverwege leidde de ploeg van trainer Eric van der Palen met 2-0 door twee goals van Rik de Wit. Ook in het tweede bedrijf kwam de thuisploeg tweemaal tot scoren. Tim van der Velden tekende voor 3-0 en 4-0.

Tivoli – Budel 0-2.
Budel is na de uitzege bij Tivoli de nieuwe koploper met negen punten uit vier wedstrijden. De Budelnaren wonnen met 0-2 maar die score had ook veel hoger uit kunnen vallen. Roel van Geldorp en Dennis Verstraeten zorgden in de eerste helft al voor de eindstand.

Unitas’59 – Bladella 5-1.
Koploper Bladella ging keihard onderuit bij SV Unitas. Op de overwinning van Unitas viel niets af te dingen en Bladella mocht van geluk spreken dat de nederlaag niet nog groter uitviel. Bij rust was de stand van 3-0 al bereikt. Man van de wedstrijd was Nawid Sadat, die driemaal scoorde. Dominic Drijver en Wesley Woo scoorde de andere doelpunten voor Unitas. Niels Krekels mocht kort na rust namens Bladella scoren uit een penalty.

Hoogeloon – RPC 1-4.
RPC was een maatje te groot voor Hoogeloon. De thuisploeg hield lang stand, maar moest op slag van rust toch capituleren. Door goals van Krijn Feskens en Rick Wijnen ging RPC met een 0-2 voorsprong rusten. In de tweede helft voerden de Eindhovenaren de score op naar 0-4 via Sidney Gakpo en Vincent Bogaerts, voordat Tom Michielse de eer redde voor Hoogeloon.

Reusel Sport – Gestel 4-0.
Reusel Sport behaalde een ruime overwinning op Gestel. Het werd 4-0, maar de score had ook hoger uit kunnen vallen. Steef Vosters zorgde voor de 1-0 ruststand, na de pauze tilden Jim Daniels (tweemaal) en Nick Wouters de stand naar 4-0. ,,Ik ben blij dat we onszelf vandaag wel hebben beloond, want de laatste tijd speelden we goed voetbal zonder resultaat te boeken”, aldus trainer Niels Gevers.