Volledig scherm
© Stockfoto

Nieuw Woensel overklast door FC De Rakt; Ollandia had geen kind aan Nederwetten

VIJFDE KLASSE ENieuw Woensel heeft op bezoek bij concurrent FC De Rakt met 5-0 verloren. Nederwetten werd op het eigen veld overlopen met 1-6. 

Nederwetten - Ollandia 1-6.
Nederwetten heeft met grote cijfers verloren van Ollandia. De ploeg van Henri Maas kwam wel op voorsprong door Bram de Jonge, maar daarna was Ollandia dat domineerde. Robert Erven scoorde de gelijkmaker en Stefan Erven zette Ollandia nog voor rust op voorsprong. Na rust maakte Nederwetten veel persoonlijke fouten, waarvan het duo Stefan Erven en Steven van Dijke riant van profiteerde. Zij scoorden beide nog tweemaal na rust. Eindstand 1-6.

Keldonk - MVC 1-2.
MVC is er gelukkig in geslaagd om drie punten uit Keldonk mee te nemen. Na een moeizame start barstte in de tweede helft de strijd echt los. Sam Heesakkers opende de score met nog een halfuur te spelen. Niet veel later trok Keldonk de score weer gelijk. Keldonk verzuimde vervolgens om de score uit te breiden, en daar haalde MVC voordeel uit. Sam Heesakkers gooide de bal voor het doel, waarna Thijs van Mierlo binnen schoot. Eindstand 1-2.

Odiliapeel - Elsendorp 0-2.
,,Het hadden er 8 kunnen zijn”, liet Marcel Verberkt na de wedstrijd weten. In de eerste helft miste Elsendorp een aantal grote kansen, maar Dick de Bruin opende de score uiteindelijk nog in de eerste helft. Na rust bleef Elsendorp domineren, en ondanks de vele kansen scoorde het nog maar één keer. Bruno Ribeiro dribbelde makkelijk langs 4 man van Odiliapeel en scoorde. Eindstand 0-2.

FC De Rakt - Nieuw Woensel 5-0.
22. Niall McColm 1-0, 35. Jacky van Boxtel 2-0, 52. Rens van de Rakt 3-0, 63. Jeroen Smulders 4-0, 83. Niall McColm 5-0. ,,Een duidelijke overwinning waarin de tegenstander is overklast. De score had zelfs nog hoger kunnen uitvallen”, omschreef Eus Marijnissen, trainer van FC de Rakt, het gewonnen duel. FC de Rakt won met ruime cijfers van een concurrent om de titel en staat nu bovenaan op de ranglijst.