Volledig scherm
Nuenen - Halsteren. © foto meulenhof/Bert Jansen

Nuenen blijft op nul punten steken

HOOFDKLASSE BOok in de vierde wedstrijd is het Nuenen van trainer Jan Poortvliet er niet in geslaagd om de eerste punten te halen. Op eigen veld was Halsteren met 0-3 te sterk. 

Er zal rap iets moeten veranderen anders gaat het met Nuenen al in een vroegtijdig stadium van deze competitie goed mis. De ploeg van coach Jan Poortvliet liep voor de vierde keer dit seizoen tegen een nederlaag aan. Op de 0-3 winst van Halsteren viel niets af te dingen. Tot aan de rust hield Nuenen gelijke tred. De bezoekers hadden weliswaar meer balbezit, maar wisten dit in de eerste helft niet in doelpunten uit te drukken.

Vijf minuten na de pauze werd de ban gebroken. Nuenen-verdediger Jordy Wapenaar vloerde de snelle Jurik Zimmerman binnen het zestienmetergebied. De strafschop werd door Fouad Idabdelhay onberispelijk binnen geschoten: 0-1.

Halsteren draaide daarna de duimschroeven steeds verder aan. Halverwege de tweede helft verdubbelde wederom Idabdelhay de score naar 0-2. Drie minuten later maakte Thomas Marijnissen aan alle onzekerheid voor Halsteren een einde: 0-3.