Volledig scherm
Jeremias Carlos David werd op bezoek bij Baarlo matchwinner. © NWC Asten

NWC dankzij hak Carlos David nog met maximale score

Oranje Zwart – Melderslo 4-1.
Een overtuigende zege voor Oranje Zwart. Christiaan van Veen opende met het hoofd de score na een hoekschop van Mo Elmaach. Jordy van Wetten maakte er voor rust 2-0 van, eveneens met het hoofd. Na de thee tekende diezelfde Van Wetten voor 3-0. Vanaf de stip kwamen de Limburgers nog even dichterbij, maar het slotakkoord was voor Elmaach.

Ysselsteyn – Liessel 1-0.
Halverwege de eerste helft kwam Ysselsteyn via een benutte strafschop op voorsprong. Na de thee werd het spel rommeliger. Liessel kreeg nog een dot van een kans via Joris van den Heuvel, maar die bleef onbenut.

Helmondia – HBSV 1-3. 
In de eerste twintig minuten was Helmondia beter maar kreeg het weinig kansen, HBSV kwam kort daarna uit het niets op voorsprong dankzij een messcherpe counter. In de tweede helft leidde geklungel bij Helmondia de 0-2 in en enkele minuten later werd het zelfs 0-3. Stephan van de Water redde in de slotfase nog de Helmondse eer: 1-3.

Baarlo - NWC 0-1.
NWC heeft een zuinige maar terechte overwinning geboekt op bezoek bij Baarlo. De ploeg van Roel Nabuurs won in de slotfase met 0-1. In de eerste helft speelde NWC afwachtend en dit resulteerde in weinig mogelijkheden. In de tweede helft kreeg Jeroen van Deursen een grote mogelijkheid maar hij zag zijn inzet gekeerd worden. Tien minuten voor het laatste fluitsignaal was het Jeremias Carlos David die met een hakballetje NWC de drie punten schonk.