Volledig scherm
Jeremias Carlos David scoorde twee keer in de topper tegen MVC'19 © NWC Asten

NWC oppermachtig in topper

DERDE KLASSE CNWC had een redelijk eenvoudige middag. Op sportpark 't Root wonnen ze de topper met 3-0 van MVC '19. Liessel is de nieuwe runner-up.

NWC - MVC’19 3-0.
Dankzij een ruime overwinning op MVC’19 heeft NWC haar koppositie verstevigd. De ploeg van Roel Nabuurs kwam in de tiende minuut op voorsprong dankzij Jeroen van Deursen: 1-0. NWC was veel sterker en kwam op slag van rust op 2-0 door Jeremias Carlos David. In het tweede bedrijf kwam de Astense overwinning nimmer in gevaar. De eindstand werd in de 83e minuut op het scorebord gezet dankzij wederom een treffer van Jeremias Carlos David: 3-0.

Liessel – IVO 2-0.
Het gepromoveerde Liessel is opgerukt naar de tweede plaats op de ranglijst. In een vrij rommelige wedstrijd waren de rood-witten het Limburgse IVO de baas. Hein van Kimmenade schoot voor rust een vrije trap tegen de touwen. Jurgen Maas wist vervolgens knap een uitbraak van IVO onschadelijk te maken. Na de thee scoorde Van Kimmenade opnieuw via een vrije trap.

Melderslo – Helmondia 0-0.
Een saaie pot eindigde zoals-ie begon.

  1. Overzicht | EFC wint met 14-0 van Gestel, Nijnsel wint veertiende wedstrijd op rij en pakt titel
    amateurvoetbal

    Overzicht | EFC wint met 14-0 van Gestel, Nijnsel wint veertiende wedstrijd op rij en pakt titel

    De spanning neemt toe. In verschillende competities kan het vandaag beslist worden. Vreugde en verdriet liggen dicht bij elkaar: wie pakt de titel en wie degradeert? EFC heeft hekkensluiter Gestel alle hoeken van het veld laten zien. De ploeg uit Eersel wist maar liefst veertien keer te scoren en de nul te houden. FC Eindhoven AV is nog geen kampioen in de tweede klasse F, de ploeg verloor op bezoek bij RKVVO met 1-0 en heeft dus nog steeds een punt nodig. Nijnsel mag zich kampioen van de vierde klasse I noemen.