Volledig scherm
Voetbal © pxhere

Ollandia-aanvoerder na 4-1 verliespartij: “Wij kunnen van iedereen winnen, maar helaas ook verliezen”

VIJFDE KLASSE EOllandia is op bezoek bij WHV met 4-1 de boot ingegaan. Nieuw Woensel versloeg directe concurrent Elsendorp met 2-1. FC De Rakt is een maatje te groot voor MVC: 4-0.

WHV - Ollandia 4-1.
Ollandia had het lastig tegen WHV. De thuisploeg kwam in de eerste helft op voorsprong, maar na rust kwam de wedstrijd pas echt op gang. Vijf minuten na rust zette Stefan Erven de gelijkmaker op het scorebord. Toch was dat niet voldoende. Ollandia kwam niet meer aan voetballen toe en WHV scoorde nog drie keer. Toch heeft aanvoerder Carlo Siemons alle vertrouwen: “Wij kunnen van iedereen winnen, maar helaas ook van iedereen verliezen. Vandaag zat het er helaas niet in, maar we gaan er volgende week weer vol voor.”

Boerdonk - Fiducia 1-4.
Fiducia won knap op bezoek bij Boerdonk. Bij rust keek de ploeg uit De Rips nog tegen een achterstand aan, maar dat draaide ze om in de tweede helft. Toon van Zeeland zette Fiducia op gelijke hoogte. Daarna was het hek van de dam. Pieter Ploegmakers zette de 1-2 op het scorebord en Merijn Vereggen verzorgde het slotakkoord. Hij scoorde twee keer. Eindstand 1-4.

FC De Rakt - MVC 4-0.
MVC had niks in te brengen tegen koploper FC De Rakt. De thuisploeg was een stuk beter dan de Mortelnaren en scoorde voor rust al drie keer. Na rust werd het niet veel beter. Doelman Tom Verbakel zorgde er met een aantal fraaie reddingen voor dat De Rakt niet met nog grotere cijfers zou winnen. In de tweede helft hoefde hij maar één keer te vissen. Eindstand 4-0.

Nieuw Woensel - Elsendorp 2-1.
Nieuw Woensel heeft directe concurrent Elsendorp achter zich gelaten. Na twee minuten stond de thuisploeg al op voorsprong door Stan Meerlo, maar al snel trok Elsendorp de stand gelijk. Na een inzet van Leandro Ribeiro tikte diens broer Bruno Ribeiro de gelijkmaker binnen. Na rust kwam Nieuw Woensel weer op voorsprong, ditmaal uit een vrije trap van Jens van Mill. Elsendorp creëerde nog wat kansen, maar wist het net niet meer te vinden. Eindstand: 2-1.