Volledig scherm
Lierop - ONDO © FotoMeulenhof/Jean Pierre Reijne

ONDO rekent af met slechte seizoensstart en pakt de eerste overwinning

VIERDE KLASSE EONDO had het moeilijk tot nu toe dit seizoen. Tegen Lierop draaide motor nog steeds niet op volle toeren, maar werd er wel voor het eerst gewonnen.

SSE – SJVV 2-2.
In een matige wedstrijd hebben SSE en SJVV de punten gedeeld, op sportpark De Heikampen werd het 1-1. In de eerste helft had SSE het meeste balbezit en kwam het pal voor rust op voorsprong dankzij Remco de Vries. In de tweede helft kwam SJVV op gelijke hoogte via Wout Munsters. Toen Sonny van Grunsven tien minuten voor het laatste fluitsignaal SJVV op voorsprong schoot leek de ploeg van Willem Aarts de eerste overwinning van het seizoen te boeken maar dankzij een late treffer van Merijn Altena werd de eindstand bepaald op 2-2.

DOSL – DESM 3-1.
Dankzij een 3-1 overwinning op DESM blijft DOSL bovenin meedraaien in de vierde klasse E. De ploeg van William Hoeymans speelde een uiterst matige eerste helft en keek bij de rust tegen een 0-1 achterstand aan. Na een donderspeech begon de thuisploeg herboren aan de tweede helft. Ruben van Meijl schoot de gelijkmaker tegen de touwen en in de vijftigste minuut scoorde Jay Leuverink de 2-1. Het initiatief bleef bij DOSl, het kreeg ook kansen maar het was wachten tot de laatste minuut alvoren Ruben van Meijl de eindstand bepaalde op 3-1.

Lierop – ONDO 0-3.
ONDO heeft de eerste overwinning van het seizoen geboekt. Op bezoek bij Lierop won de ploeg van Mark Lommen geflatteerd met 0-3. Na een half uur kwamen de bezoekers op voorsprong dankzij een pegel van Rudi Nijssen. In de tweede helft had Lierop het initiatief maar counterde ONDO via Dirk Driessen naar 0-2. Tien minuten voor het laatste fluitsignaal bepaalde Kees Verberne de eindstand op 0-3.