Volledig scherm
© Orange Pictures / Frank Kerbusch

ONDO verkleint achterstand op koploper RKSVO tot twee punten

Vierde klasse EONDO heeft de druk op koploper RKSVO opgevoerd. De ploeg won zelf met 1-3 van Altweerterheide en zag RKSVO punten verspelen tegen SSE: 2-2. 

RKSVO – SSE 2-2.
Koploper RKSVO ging met een 1-0 voorsprong de rust in. In de tweede helft kreeg SSE een penalty en Rens Briels schoot raak. Twintig minuten voor tijd kwam SSE zelfs op voorsprong via Erwin Altena. RKSVO hield uiteindelijk toch nog een punt over aan het duel.

Altweerterheide - ONDO 1-3.
ONDO heeft de achterstand op koploper RKSVO verkleind tot twee punten.De Heusdenaren boekten een degelijke zege in Limburg. Via Tom van de Wetering en Stan Berkers liep de ploeg van trainer Mark Lommen voor rust uit naar een 0-2 voorsprong. Altweerterheide verkleinde voor de thee de voorsprong tot 1-2, maar na de pauze besliste Freek Raaijmakers het duel.

RKESV - Lierop 0-0. 
,,Een gelijkopgaande wedstrijd met enkele kansen voor beide teams’', zo omschreef Lierop-trainer Roy Manders het treffen van zijn ploeg met RKESV. Die wedstrijd leverde geen doelpunten op. Namens Lierop was Bas van den Wittenboer nog dicht bij een treffer, maar een speler van RKESV bracht op de doellijn redding.

Maarheeze – FC ODA 5-0.
Na een halfuur kwam Maarheeze op voorsprong door een kopgoal van Rémy Verhoeven. Na de rust was voor Maarheeze gelijk de eerste aanval raak. Jordi Valkenburg kon de bal van dichtbij binnen tikken, 2-0. Binnen 10 minuten breidde Rob van Wetten de score uit naar 3-0. Niet lang daarna was het Patrick Verton die scoorde en het 4-0 maakte. Rob van Wetten scoorde in de 66ste minuut de 5-0 en speelde Maarheeze de wedstrijd rustig uit.

DOSL – Neerkandia 1-1.
DOSL opende de wedstrijd goed en kwamen al na 6 minuten op voorsprong. Het was Jay Leuverink zijn schot die in de rebound werd ingetikt door Rick van Hoof, 1-0. Na amper een half uur kwam Neerkandia langszij, Marijn van Heugten kon profiteren van een verdwaalde bal in het strafschopgebied, 1-1. Na rust konden beide team geen kans meer afmaken en werden de punten verdeeld.

FC Cranendonck – Sterksel 6-2.
Vroeg in de wedstrijd kwam Sterksel op voorsprong door een doelpunt van Ruud van der Velden, maar niet voor lang. Kort hierna scoorde Loek Smits de gelijkmaker, maar uit een vrije trap genomen door weer Van der Velden nam Sterksel nogmaals de leiding. Kort voor rust scoorden Luuk Heesakkers en Driek van de Vorst achter elkaar om achterstand om te buigen naar 3-2. Na rust kwam de einstand door twee goals van Daan Driessen en één van Klaas van de Wildenberg op 6-2.