Volledig scherm
© Orange Pictures

Opnieuw nederlaag voor Nuenen; pas twee goals in negen duels

HOOFDKLASSE BEen week na het eerste punt voor Nuenen, dat eind oktober door een late treffer gelijk speelde tegen OJC Rosmalen (1-1), volgde een nieuwe nederlaag. Bij Longa’30 verloor de hekkensluiter met 3-0.

In het eerste kwart zag het daar niet naar uit, want Nuenen was de betere partij. Een persoonlijke fout leidde in de 24ste minuut echter de 1-0 in. ,,Vanaf dat moment was het spel ook minder, al hadden we voor rust nog wel een penalty moeten krijgen”, aldus Lars van Stipdonk, die zag dat de scheidsrechter de bal net buiten de Longa-zestien legde.

Tijdens de pauze werd in het kleedlokaal van Nuenen gezegd dat de 2-0 absoluut niet snel mag vallen. ,,Om zicht te houden op een goed resultaat”, sprak Van Stipdonk. ,,Maar dan valt die bal binnen twee minuten binnen en krijg je wéér een klap te verwerken. Die klap zijn we niet meer te boven gekomen.”

Na ruim een uur spelen produceerde Longa’30 de 3-0 en was het duel helemaal gespeeld. Invaller Amir Al-Anany raakte nog wel de paal namens Nuenen, dat pas tweemaal scoorde in negen duels en het erg zwaar heeft in de hoofdklasse B.

Nuenen: Keeris; Maas, Van den Berk (70. Fecunda), Wapenaar, Bots; Van Gool, Bálint (46. Karatas), Van Bokhoven, Van Stipdonk; Strijbosch, Van den Broek (70. Al-Anany).