Volledig scherm
amateurvoetbal voetbal stockadr © Thinkstock

Oranje Zwart hard onderuit, gelijkspel voor Budel

Mierlo-Hout – FCV-Venlo 3-0. Het is een kwestie van tijd voordat Mierlo-Hout kampioen wordt. In de thuiswedstrijd tegen FCV-Venlo maakte het team van trainer Raymond Koenraadt geen misstap. Al na vijf minuten kwam de thuisploeg op voorsprong door Dennis van Steenis. Diep in de tweede helft zorgden Jeroen en Richard Rooijakkers voor de eindstand.

Oranje Zwart – MVC ’19 0-4. Oranje Zwart ging kansloos ten onder op het eigen sportpark. De bezoekers uit Maasbree bleken een maatje te sterk voor het door blessures geteisterde Oranje Zwart.

HBSV – Helmondia 0-0. In een matige wedstrijd werd er niet gescoord. Kansen waren er wel voor Kevin Verkoelen en Coen Hertogs maar deze werden niet verzilverd. Ook de thuisploeg heeft een grote kans gehad om op voorsprong te komen maar een inzet na een verre inworp werd van de lijn gehaald door Luigi Burhenne.

Laar – MULO 1-3. MULO boekte een knappe overwinning tegen Laar. Tom Hertogs opende de score met een prachtig bekeken schot in de bovenhoek. Nog voor rust verdubbelde Mulo de score. Roel Merkx bood Wesley Smits een niet te missen kans. Na rust moesten de Helmonders na een kwartier spelen een tegentreffer incasseren maar het slotakkoord was voor de bezoekers. Roel Merkx tekende voor de verdiende 1-3 overwinning.

Budel – Merefeldia 1-1. Budel heeft in eigen huis duur puntverlies geleden tegen Merefeldia. De thuisploeg kwam in de zeventiende minuut nog wel op voorsprong, nadat Rik Bogers een geweldige actie van Dennis Verstraeten kon afronden. Drie minuten na rust kwamen de bezoekers uit een corner op gelijke hoogte en daar bleef het bij.

Maarheeze – IVO 2-0. Maarheeze had haar zaakjes bij rust keurig op orde, aangezien Rick van der Linden tweemaal had gescoord. Vlak na de pauze ontving Robin van Vuurden twee keer geel, waardoor Maarheeze met tien man verder moest. Toch kwam de zege voor de ploeg van trainer Thijs Moonen niet meer in gevaar.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement