Volledig scherm

Oranje Zwart - Helmondia gestaakt nadat kind onwel raakt; Budel wint periodetitel

IVO – Maarheeze 4-1.
Maarheeze verloor van de directe concurrent en speelde volgens trainer Thijs Moonen de slechtste wedstrijd van het seizoen. Het behalen van de nacompetitie is voor Maarheeze nu het hoogst haalbare. Tegen IVO kwamen de bezoekers op achterstand, voordat Robin van Vuurden de gelijkmaker produceerde. Nog voor rust kwam de thuisploeg op 3-1 en in de tweede helft mocht Maarheeze blij zijn dat het bij 4-1 bleef.

Budel – Ysselsteyn 2-1.
Budel heeft beslag gelegd op de tweede periode na een zege op Ysselsteyn. De thuisploeg kwam in de 21ste minuut op voorsprong toen Thomas Beerten een voorzet vanaf de rechterkant binnenwerkte. Drie minuten later werd de score verdubbeld toen een verdediger van Ysselsteyn de bal in eigen doel werkte. De bezoekers scoorden in de laatste minuut nog de verdiende 2-1, maar toen was de periode voor Budel al binnen.

MULO - Mierlo-Hout 1-4.
En nog altijd ligt kampioen Mierlo-Hout op koers om het seizoen ongeslagen te eindigen. Richard Rooijakkers zette de blauwhemden voor rust op voorsprong, maar Revelino Kawarmala bracht middenmoter MULO voor rust langszij. Na de pauze scoorden Thom Meeuwsen (2x) en opnieuw Rooijakkers, waardoor Mierlo-Hout weer drie punten mocht bijschrijven.

Oranje Zwart – SC Helmondia gestaakt.
De wedstrijd tussen Oranje Zwart en SC Helmondia is gestaakt in de rust nadat een kind langs de lijn onwel raakte aan het einde van de eerste helft. De stand was op dat moment 0-0.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement