Stefan Hulsen (r) van Nijnsel zet verdediger Marijn Koëter van SBC onder druk in de derby in maart 2017. Zondag treffen beide ploegen elkaar weer in Son en Breugel.
Volledig scherm
Stefan Hulsen (r) van Nijnsel zet verdediger Marijn Koëter van SBC onder druk in de derby in maart 2017. Zondag treffen beide ploegen elkaar weer in Son en Breugel. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Programma amateurvoetbal 2 en 3 oktober

Na vier jaar afwezigheid komt de derby tussen SBC en Nijnsel zondag in Son weer tot leven. In het seizoen 2016-2017 troffen de derdeklassers uit de buurdorpen elkaar voor het laatst in competitieverband en destijds trok Nijnsel twee keer aan het langste eind. In Son werd het 0-2 door twee treffers van Stefan Hulsen en in Nijnsel 1-0 door een verzilverde strafschop van Hulsen. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?