Steef Vosters (links) van Reusel Sport in duel met Bart de Jong van Bladella op 15 april 2018. Reusel Sport won die derby op eigen veld met 5-0.
Volledig scherm
Steef Vosters (links) van Reusel Sport in duel met Bart de Jong van Bladella op 15 april 2018. Reusel Sport won die derby op eigen veld met 5-0. © Leo van Overbeek

Programma amateurvoetbal 23 en 24 oktober

In de Kempen is het zondag derbydag. Zo staat Reusel Sport tegen Bladella op het programma in 3D en in 2H het Valkenswaardse onderonsje De Valk tegen SV Valkenswaard en de Veldhovense clash tussen RKVVO en Marvilde. Ook elders in de regio zijn aansprekende derby's, zoals in 1D Heeze - Geldrop en in 4F ASV’33 - Stiphout Vooruit. De stadsderby Nieuw Woensel - Tongelre in 5C wordt zaterdagavond al afgewerkt (aftrap 18.30). De wedstrijd DBS - RPC die zondag in 3D op het programma stond, is uitgesteld vanwege corona bij DBS.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.