Beeld van NWC - RPC op 6 september 2015. NWC-aanvoerder Ralf van Oosterhout (links) in duel met Sean Gilbert van RPC. Beide ploegen treffen elkaar zondag weer in de competitie.
Volledig scherm
Beeld van NWC - RPC op 6 september 2015. NWC-aanvoerder Ralf van Oosterhout (links) in duel met Sean Gilbert van RPC. Beide ploegen treffen elkaar zondag weer in de competitie. © Irene Wouters/DCI Media

Programma amateurvoetbal: aftrap tweede seizoenshelft met inhaalduels voor competitie en beker

Met een beperkt inhaalprogramma voor de competitie en de districtsbeker gaat zaterdag en zondag de tweede seizoenshelft van start in het amateurvoetbal.

  1. Programma amateurvoetbal: kunnen Mierlo-Hout en NWC nog wat rechtbreien en zet Nijnsel triomftocht voort tegen Boskant?

    Programma amateur­voet­bal: kunnen Mier­lo-Hout en NWC nog wat rechtbrei­en en zet Nijnsel triomf­tocht voort tegen Boskant?

    Maart was tot dusver geen beste maand voor Mierlo-Hout en NWC in 2E. Mierlo-Hout versloeg RPC, maar de oogst bleef door nederlagen bij Hoogeloon en De Valk beperkt tot drie punten. NWC pakte maar één schamel puntje door een gelijkspel thuis tegen hekkensluiter Rood-Wit V, de duels met De Valk en Valkenswaard gingen verloren. Beide ploegen hopen de maand nog goed af te kunnen sluiten in de onderlinge confrontatie zondag op sportpark De Beemd in Helmond.
    Eindhoven