Beeld van het laatste competitietreffen tussen Brabantia en EFC in april 2015. Aanvaller Joël Prat van EFC glipt voorbij Florian Ross van Brabantia.
Volledig scherm
Beeld van het laatste competitietreffen tussen Brabantia en EFC in april 2015. Aanvaller Joël Prat van EFC glipt voorbij Florian Ross van Brabantia. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Programma amateurvoetbal: twee streekderby’s in 1C en Helmondse topper in 4F

Hoewel de komende drie weken bij geen enkele wedstrijd publiek aanwezig mag zijn en de kantines dicht moeten blijven, heeft de KNVB kenbaar gemaakt dat de voetbalcompetities voorlopig gewoon doorgaan. Dat houdt in dat er komend weekend weer een volledige speelronde wordt afgewerkt in het amateurvoetbal.

  1. Bergeijk na 21ste overwinning nog twee punten verwijderd van kampioenschap
    VIERDE KLASSE E ZUID 1

    Bergeijk na 21ste overwin­ning nog twee punten verwijderd van kampioen­schap

    Ook in de 23ste wedstrijd van deze competitie behield Bergeijk de ongeslagen status. De koploper versloeg Waalre met 1-3 en behaalde zo de 21ste seizoenszege. Indien Vessem punten zou verspelen tegen Steensel kon Bergeijk al het kampioenschap vieren, maar de nummer twee van de ranglijst maakte geen misstap en won met 2-0. Bergeijk heeft in de resterende vier duels nog twee punten nodig om zeker te zijn van de titel.