Volledig scherm
© RGB Stock

Pusphaira laat DEES achter zich in duel om koppositie

Casteren – De Bocht’80 2-4.
De Bocht’80 ondervond weinig tegenstand van Casteren. De ruststand was 0-2 door treffers van Thanh Nguyen en Joel Prat. Na rust liep De Bocht’80 simpel uit naar een 0-4 voorsprong via Maarten Verheijden en nogmaals Prat. Door nonchalance van de bezoekers mocht Casteren in de slotfase nog tweemaal scoren via Willem van Rijthoven en Pim Smolders.

DEES – Pusphaira 0-2.
In een rechtstreeks duel om de koppositie trokken de bezoekers aan het langste eind. Na een boeiende eerste helft was de stand 0-1 door Philip Klees. Na rust ging DEES fanatiek op zoek naar de gelijkmaker en kreeg de thuisploeg ook een aantal goede kansen, Bart Dieker was dichtbij, maar zijn inzet belandde op de lat. Na de 0-2 van Douwe Orij in de zeventigste minuut was het duel beslist. Pusphaira speelde het laatste kwartier met tien man na de tweede gele kaart voor Coen van Doodewaard. Door de zege staat Pusphaira vier punten voor op DEES.

Sterksel – EDN’56 0-7
Door geblesseerde spelers en andere afwezigen speelde Sterksel niet in haar sterkste opstelling. Daar profiteerde EDN’56 optimaal van. Halverwege was het 0-3 en na negentig minuten stond er 0-7 op het scorebord.