Volledig scherm
© pxhere

Pusphaira wint met ruime cijfers van Netersel

Vijfde klasse D zuid 1Pusphaira heeft op bezoek bij Netersel met 2-6 gewonnen. Tongelre stuurt Dosko'32 zonder punten naar huis: 2-0. DEES en Casteren laten de wedstrijd onbeslist: 2-2

Tongelre - Dosko’32 2-0.
In de 20ste minuut werd een goal van Boubou Gansiry Dioum afgekeurd, en het duurde tot de 60ste minuut voordat er echt gescoord werd. Enes Krkic scoorde de 1-0. In de 88ste minuut viel de verlossende goal door Diallo Boubacar na een prima assist van Gansiry Dioum. Eindstand 2-0.

LSV – De Bocht’80 2-1.
De thuisploeg kwam in de 30ste minuut op voorsprong door een goal van Jarne van der Heijden. 1-0 was ook de ruststand. Vlak na rust kwamen de bezoekers gelijk: Thijs van Dongen prikte de bal in het net. De wedstrijd leek gelijk te eindigen maar in de 88ste minuut pakte LSV de voorsprong. Er werd flink geappelleerd voor buitenspel maar daar wilde de arbiter niets van weten.

DEES – Casteren 2-2.
DEES kwam op voorsprong middels een fraaie vrije trap van Mitchell Toorop, waarna Emiel Kennis namens Casteren tekende voor de 1-1 ruststand. Mitchell Smits bracht de thuisploeg opnieuw op voorsprong maar in de slotfase scoorde Pim Smolders toch nog de gelijkmaker: 2-2.

Sterksel – Terlo 2-4.
De thuisploeg kwam in de 20ste minuut op voorsprong door Jeffrey Perts. Tien minuten later maakte Sebastiaan Kromwijk er 1-1 van maar vijf minuten later zorgde Perts wederom voor de voorsprong. Een paar minuten na rust maakte Freek Lommers gelijk voor de bezoekers en in de 60ste minuut zorgde Kwint Witteveen met een kopbal uit een corner voor de voorsprong. Tien minuten voor het eindsignaal maakte Kromwijk er nog 2-4 van.

Knegselse Boys – DVS 0-0.
Het sprankelde  niet in Knegsel. DVS kwam meerdere keren één op één met de keeper maar verzuimde af te ronden. In de laatste minuut nog had Stan van der Heiden de driepunter op de schoen maar hij kon de keeper van Knegsel niet verschalken.

Netersel – Pusphaira 2-6.
De bezoekers opende de score in de elfde minuut. Douwe Orij schoot hard binnen. In de 22ste minuut en 37ste minuut was het twee keer raak voor Sander Tax. Ruststand 3-0. In de 75ste minuut kond de thuisploeg wat terugdoen via Tim van Hoof, maar Tax sloeg direct daarna weer toe: 4-1. In de 80ste minuut maakte Edoardo Cantagallo en 5-1 van, waarna Tim van Hoof er direct 5-2 van maakte. In de laatste minuut wist Arthur de Meulder er nog 6-2 van de maken.