Volledig scherm

Reserves SV Deurne verrassen derdeklasser MVC'19

DEURNE - SV Deurne-2 plaatste zich zeer verrassend voor de vierde ronde van de districtsbeker door derdeklasser MVC'19 in een knotsgek duel met 6-4 te verslaan. De rust werd gehaald met een 3-2 vooosprong voor de reserves van Deurne.

Stijn Broeks scorode twee keer, Jelle Sonnemans maakte het andere doelpunt voor Deurne-2. In de tweede helft bleven de doelpunten om en om vallen (voor Deurne scoorden Sonnemans en Ronald Joosten) en uiteindelijk zorgde Stefan van der Werf voor de beslissing.

In de volgende ronde mag Deurne-2 proberen voor een nieuwe stunt te zorgen door te winnen van een tweedeklasser. Welke, dat is nog even afwachten. De ploeg moet het opnemen tegen de winnaar van het zondag afgelaste duel Oranje Zwart - Venlosche Boys. Dat duel wordt komende donderdag ingehaald.

 1. Rob Manders haalt vijf keer uit tegen Berghem Sport
  DERDE KLASSE D (ZUID2)

  Rob Manders haalt vijf keer uit tegen Berghem Sport

  Handel – Berghem Sport 7-1. Een attente Peter van den Bosch pikte de bal op, ging er op rechts vandoor en leverde een voorzet af. De inkomende spits Rob Manders knalde de bal tegen de touwen: 1-0. Even later kopte Rob Manders een voorzet van Geert van den Bosch, via de onderkant van de lat, binnen: 2-0. Vlak voor rust was wederom Manders het goudhaantje. De indraaiende corner van Geert van den Bosch werd door hem het laatst beroerd: 3-0. Berghem Sport stond op dat moment al met negen man, na twee rode kaarten. In de tweede helft liep Handel zodoende makkelijk uit naar 7-0, via Manders (2), Jordy Beekmans en Mark de Waard. Vlak voor tijd zorgde Jordi Verhagen voor de ere-treffer.
 2. Mierlo-Hout sterkste in stadsderby, Maarheeze verslaat Laar
  DERDE KLASSE C

  Mierlo-Hout sterkste in stadsderby, Maarheeze verslaat Laar

  Baarlo – SC Helmondia 1-1. Al binnen twee minuten kwamen de Helmonders op voorsprong. Een foute uittrap van de doelman van Baarlo werd afgestraft door spits Jordi van de Boom. De verdere eerste helft was het duel in evenwicht. Baarlo kwam sterker uit de rust maar verder dan een late gelijkmaker kwam het niet. Vlak voor tijd zorgde een doelpunt van Baarlo ervoor dat SC Helmondia met een punt terug kon richting de Braak.