Volledig scherm
© Thinkstock

Reusel en Braakhuizen winnen in strijd om plek twee

DERDE KLASSE DReusel Sport (thuis tegen Hapert) en Braakhuizen (op bezoek bij Unitas'59) strijden om de tweede plek achter kampioen Hilvaria en kwamen allebei tot winst. 

DVG – DBS 1-2. DBS moest winnen bij DVG en dat deed het ook. Door een vrije trap van Mike Box kwam DBS op voorsprong en in de tweede helft verdubbelde Sam Weijers de score. Vijf minuten voor tijd benutte Daan Voets een strafschop.

Reusel Sport – Hapert 1-0. Hapert speelde in een gesloten organisatie en daar liep Reusel Sport zich in eerste instantie op stuk. Na de pauze lukte het Reusel Sport beter om Hapert te ontregelen en dat leverde de thuisploeg de zege op. Dave Hermans kwam vanaf links naar binnen en schoot in de lange hoek raak.

PSV – Spoordonkse Boys 3-1. Arber Gjoka zorgde met een kopbal in de achttiende minuut voor 1-0. Jimmey Granviel scoorde na een uitbraak 2-0, voordat Joep Verhagen Spoordonkse Boys terug in de wedstrijd bracht. De tweede helft was voor PSV, dat een kwartier voor tijd op 3-1 kwam toen Mike Hovestadt een penalty benutte.

Unitas’59 – Braakhuizen 0-2. Unitas’59 was voetballend beter maar kon in het vijandelijke strafschopgebied niet voor veel gevaar zorgen. Bob Scheenloop bracht Braakhuizen tien minuten na rust op voorsprong en Mike de Meij gooide het duel in het slot.

Dommelen – Nieuw Woensel 0-0. Dommelen wist in eigen huis niet te winnen van de hekkensluiter die al 109 tegengoals kreeg. De thuisploeg kreeg wel kansjes, maar was te slordig om de overwinning voor zich op te eisen.

Hilvaria – Bladella 6-4. Kampioen Hilvaria boekte een 6-4 zege op de kampioen van de tweede periode. Na een 2-0 voorsprong voor Hilvaria trokken Niels Krekels en Ibou Bot de stand gelijk. De thuisploeg kwam net na rust op 3-2, Bot zorgde voor 3-3. Via een eigen goal kwam Hilvaria weer op voorsprong, waarna Anel Selimovic gelijkmaakte. In de slotfase eiste Hilvaria alsnog de overwinning op. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement