Volledig scherm
© PZC

Riethoven pakt ook de tweede winst, DEES is ditmaal slachtoffer

Het gaat voortreffelijk met Riethoven. De ploeg is na de degradatie van vorig seizoen hard bezig om het verloren terrein terug te winnen. Nu de 8-1 winst van vorige week op De Bocht’90 was nu DEES het slachtoffer, 1-3.

DEES – Riethoven 1-3. Na een gelijkopgaande eerste helft met goede kansen voor beide teams stond het toch 0-2 door doelpunten van Koen Donkers en Harm Theuws. DEES zette na rust nog wel aan, maar toen Joey van Otten de 0-3 liet aantekenen was het verzet gebroken. In de slotfase miste Bart Dieker namens DEES nog een strafschop. Vervolgens tekende Mitchell Toorop in de laatste minuut voor de eretreffer, 1-3.

DOSKO’32 – De Weebosch 0-1 In een gelijkopgaande strijd waren de kansen op één hand te tellen. Frans Leyten mistte de eerste helft een grote kans voor DOSKO ‘32 en de thuisploeg zag tevens dat een doelpunt werd afgekeurd. Tien minuten voor tijd kopte Giel Jansen voor de bezoekers de enige treffer binnen: 0-1

Knegselse Boys – Casteren 1-0. Voor rust had de thuisploeg het meeste balbezit. De rust ging in met een 0-0 stand. Na de pauze kwam Knegselse Boys beter in kadans. Er werd meer met lange ballen van achteruit gewerkt. Dat leidde tot meer gevaar. In de 55e minuut zette Hein Willems zijn ploeg met een rake kopbal op een 1-0 voorsprong. Vervolgens werd een kwartier later Hugo Wijnands van Knegselse Boys met een rode kaart van het veld gestuurd. De oranjehemden hielden daarna echter stand.

Terlo – Pusphaira 1-2. De Eindhovense studenten hadden voor rust het beste van het spel. Na een goede combinatie gaf Ruben van der Waerden het laatste zetje, 0-1. Nog voor rust werd het 1-1 door toedoen van Sten van Poppel. Na de pauze miste Pusphaira enkele goede mogelijkheden. Door een treffer van Mirko de Boer twintig minuten voor tijd werd het 1-2. Daarna was het nog even billen knijpen voor Pusphaira, maar gescoord werd er niet meer.

DVS – Hulsel 1-3. Na een kwartier kwam Hulsel op voorsprong door een treffer van Tom Roest. Na de pauze werd het in de 54e minuut 1-1. Tammy Maridjan tekende voor de gelijkmaker. Vier minuten later werd een terugspeelbal van een verdediger van DVS door de doelman opgepakt. Uit de toegekende vrije trap schoot Stef Roijmans raak, 1-2. Een kwartier voor tijd bracht Tom Roest de eindstand op 1-3. De aanvaller van Hulsel schoot een vrije trap binnen,

SVSH – Netersel 2-0 Netersel had weinig in te brengen tegen een sterker SVSH, dat voor rust diverse opgelegde kansen onbenut liet. Laat in de wedstrijd trok SVSH de partij naar zich toe. Het brak in de tachtigste minuut met wat geluk de ban: een eigen doelpunt na een corner. Ruud Smits tekende in de slotfase voor 2-0.

De Bocht’80 – Rood Wit’67 0-3. Voor rust werd er niet gescoord, hoewel Rood Wit’67 het beste van het spel had. Na de pauze ging het veel beter met de bezoekers. Via doelpunten van Robin van Vuurden, Harm Derks en Jordy van Leeuwen werd de dikverdiende 0-3 eindstand bereikt.