Volledig scherm
© © Orange Pictures / Frank Laracker

RKVVO komt net tekort voor eerste klasse

Nacompetitie eerste klasse zuid 1RKVVO speelt ook volgend seizoen in de tweede klasse. In de finaleronde van de nacompetitie was Wilhelmina’08 met 3-1 te sterk, waardoor de Weertenaren naar de eerste klasse promoveren.

In een weinig enerverend eerste bedrijf waren de beste kansen voor de ploeg van trainer Matthijn Hoogduijn. Wesley van Reijen zag een poging gepakt worden door Wilhelmina’08-doelman Sven Swakhoven na een prachtige steekbal van Martijn van Dijk en een schot van Luuk Soetens ging voorlangs. Aan de andere kant was Jasper Mol attent toen doelman Sven van den Oever niet op tijd zijn doel uit was.

De eerste zeven minuten van de tweede helft deden RKVVO de das om. Tweemaal kregen de bezoekers een penalty, waarvan de eerste terecht en de tweede zeer discutabel was, en tweemaal was het raak, 0-2. Drie minuten later kwam RKVVO terug in de wedstrijd toen Luc Segers een corner binnen kopte. Tijdens het slotoffensief kreeg invaller Bas van Doormalen twee enorme kansen. De gelijkmaker viel niet, in de tegenstoot was het wel raak voor Wilhelmina’08: 1-3.