Volledig scherm
Trainer Roel Nabuurs (midden) met bestuurslid Hennie van der Gouw (l) en voorzitter Erik Vos van Brabantia. © Brabantia

Roel Nabuurs neemt stokje over van Ernie Brandts bij Brabantia

TRAINERSCARROUSELNa vele gesprekken voor de functie van hoofdtrainer voor volgend seizoen is eersteklasser Brabantia tot een akkoord gekomen met de 41-jarige Roel Nabuurs. Hij volgt na dit seizoen Ernie Brandts op bij de Eindhovense eersteklasser. Nabuurs is nu nog bezig aan derde jaar bij tweedeklasser NWC uit Asten.  Hij heeft een eenjarig contract getekend bij Brabantia, met een optie tot verlenging. 

Nabuurs komt uit Ospel en is in het dagelijks leven docent op de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. Eerder was de Limburger als hoofdtrainer werkzaam bij DESM en RKESV en als jeugdtrainer bij Helmond Sport. Nabuurs is verbonden aan de KNVB als hoofddocent. De Limburger zal zich tevens inzetten als coach voor de trainers voor de jeugdopleiding van Brabantia. 

Huidig hoofdtrainer Ernie Brandts, bezig aan zijn eerste jaar bij Brabantia, zal ook volgend seizoen trainer zijn van FC Eindhoven. Waar hij deze functie nu nog combineert met Brabantia 1 zal dit in het volgend seizoen niet meer mogelijk zijn.