Volledig scherm
Romano ter Linden (rechts) namens Braakhuizen in duel met Teun Grimbergen van Bladella © Leo van Overbeel

Romano ter Linden ruilt Braakhuizen in voor buurman Geldrop

TRANSFERMiddenvelder Romano ter Linden (25) verruilt na dit seizoen tweedeklasser Braakhuizen voor de buren op sportpark De Kievit in Geldrop. Hij gaat bij  eersteklasser Geldrop voetballen en keert daarmee terug bij de club waarvoor hij ook in de jeugd uitkwam.

Ter Linden speelt sinds 2014 bij Braakhuizen. Het seizoen ervoor was hij actief bij Nieuw Woensel. 

Eerder strikte Geldrop voor volgend seizoen al verdediger Richard van Malten en aanvaller Ron Jansen. Zij kwamen dit seizoen voor het Belgische Branddonk uit. Daar staat het vertrek van Patrick Philippart tegenover. De aanvaller keert terug naar RKSV Nuenen. 

  1. Overzicht | FC Eindhoven AV pakt titel, Ajax - Tottenham-scenario bij ONDO en HVV tegen alle verwachtingen in kampioen
    Amateurvoetbal

    Overzicht | FC Eindhoven AV pakt titel, Ajax - Tottenham-scenario bij ONDO en HVV tegen alle verwachtin­gen in kampioen

    Vandaag zijn de laatste beslissingen in het amateurvoetbal gevallen. FC Eindhoven won met 0-3 van buurman RPC en pakt daarmee de titel. De ploeg promoveert nu naar de eerste klasse. De vijfde klasse E zuid 2 kende een razend spannende ontknoping. Tegen de verwachting in is niet SPV maar HVV de ploeg die er met het kampioenschap van door gaat. Dramatische slotfase voor ONDO. Ploeg slikt in 98ste minuut gelijkmaker en mist daardoor het kampioenschap.