Volledig scherm
© Thinkstock

Rood Wit'67 kan weer niet winnen, Waalre blijft moeizaam aan kop

Koploper Waalre boekte een moeizame zege op Tuldania. Als Rood Wit'67 ooit had moeten winnen dan was het bij SVSOS. Toch kwam de Bulandse formatie niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

SVSOS – Rood Wit’67 1-1. Rood Wit’67 verzaakte om de winst te grijpen. Na een 1-0 achterstand in de 14e minuut kwamen de bezoekers sterk opzetten. Youri van Gils zag een kopbal op de lat belanden. Vlak voor rust werd het dan toch 1-1. Een vrije trap van Jelle Vrijdag werd door de keeper van SVSOS onvoldoende verwerkt. De rebound was voor Harm Derks, 1-1. Na de pauze kreeg Rood Wit’67 nog diverse goede kansen. Gescoord werd er niet meer.

Netersel – Casteren 0-2. In een bedroevend duel trokken de buren van twee kilometer verder met 0-2 aan het langste eind. Bij rust stond het 0-1 dankzij een treffer van Pim Smolders, die uit een vrije trap scoorde. Na de pauze was dezelfde Smolders trefzeker, 0-2.

Waalre – Tuldania 2-1. Na een onstuimig begin van Waalre kwamen de bezoekers onverwachts op voorsprong, 0-1. In de 17e minuut stond het alweer gelijk. Wouter Bosman nam de treffer voor de thuisploeg voor zijn rekening, 1-1. Daarna bleef Waalre het beste van het spel houden. De 2-1 van Ivar Brans was dan ook meer dan terecht.

DVS – Terlo 5-0. De thuisploeg boekte een dikverdiende overwinning. Bij de pauze stond het door treffers van Roel de Greef en Wester Wester 2-0. Meteen na de rust liet Stefan de Vries de 3-0 aantekenen. Terlo had daarna helemaal niets meer in te brengen. Wester Wester maakte zijn hattrick vol door nog tweemaal het Bergeijkse doel te vinden, 5-0.

DOSKO’32 – DEES 1-1 Na een gelijkwaardige start werd DEES sterker. Toch viel de eerste treffer pas na een half uur. Thomas Tholen profiteerde van een te ver voor zijn doel staande Duizelse doelman, 0-1. Na de pauze kwam de druk van de thuisploeg. In de 83ste minuut viel de verdiende gelijkmaker. Uit een hoekschop van Pieter Castelijns werd de bal ingekopt door Ardjan Fleerakkers en via een speler van DEES werd het 1 –1.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement