Trainers duo Marc Verbeek en Dragan Thijssens
Volledig scherm
Trainers duo Marc Verbeek en Dragan Thijssens © Rood Wit Veldhoven

Rood Wit V. van drie naar twee coaches

TrainerscarrouselNa het ontslag van Koen van der Heijden op 24 december van het vorige jaar besloot tweedeklasser Rood Wit Veldhoven verder te gaan met het trio Dragan Thijssens en de broers Marc en John Verbeek.

Voor komend seizoen gaat de club uit Veldhoven-Dorp verder met Thijssens en Marc Verbeek. Zijn oudere broer John doet een stapje terug in verband met te drukke werkzaamheden.

De 46-jarige Thijssens is in het bezit van de vereiste trainersdiploma’s. De oud-prof van FC Eindhoven was eerder assistent-trainer bij UNA en stond bij vv Gestel voor de groep. Marc Verbeek (45) heeft geen verleden als hoofdtrainer.

Rood Wit V. sluit na zeventien duels de rij in de tweede klasse F. De achterstand op de nummer voorlaatst Beerse Boys bedraagt met een wedstrijd minder gespeeld vier punten. Het gat met de nummer twaalf Hilvaria bedraagt al elf punten.

  1. KNVB, ING en internationals doneren 11 miljoen euro aan Nederlands voetbal

    KNVB, ING en internatio­nals doneren 11 miljoen euro aan Nederlands voetbal

    De KNVB heeft samen met sponsor ING en de Oranje-internationals een financieel steunpakket ter waarde van 11 miljoen euro opgezet voor alle Nederlandse voetbalclubs. Het pakket bestaat uit een combinatie van donaties, maatregelen en tegemoetkomingen, allemaal bedoeld om de financiële consequenties van de coronacrisis voor zowel de prof- als amateurclubs enigszins te beperken. De verdeling van het geld tussen de profs en amateurs is ongeveer 'fiftyfifty'.