Volledig scherm
Ruud van den Dungen.

Ruud van den Dungen keert terug bij De Valk

VALKENSWAARD - Middenvelder Ruud van den Dungen (26) keert terug bij De Valk. Hij zou deze zomer van Witgoor Sport naar KFC Lille gaan, maar besloot zijn overschrijving in te trekken en weer bij De Valk neer te strijken. Die club verliet hij in 2014 voor Witgoor Sport.


Afgelopen seizoen was Van den Dungen met zestien goals topscorer bij Witgoor Sport.Hij voetbalde voorheen in de jeugd van Dommelen en FC Eindhoven en kwam tussen 2007 en 2012 voor De Valk uit. In 2012 was hij met 24 doelpunten topscorer in de hoofdklasse B. Na een jaartje profvoetbal bij FC Oss zat hij nog een seizoen bij De Valk.

"Ik ging ervan uit dat ik bij KFC Lille twee of incidenteel drie keer in de week moest trainen, maar het bleek om vier trainingen te gaan. Dat kan en wil ik niet meer vanwege mijn knie", verklaart Van den Dungen, die de afgelopen jaren twee keer een kruisbandblessure opliep. "De Valk is lekker dichtbij en daar hoef ik maar twee keer te trainen. Bovendien ben ik dan niet vier dagen in de week op voedsel van de benzinepomp aangewezen als avondeten. Ik hoop een mooie bijdrage te kunnen leveren bij De Valk en wat ervaring over te brengen op de jonge jongens."

 1. Rob Manders haalt vijf keer uit tegen Berghem Sport
  DERDE KLASSE D (ZUID2)

  Rob Manders haalt vijf keer uit tegen Berghem Sport

  Handel – Berghem Sport 7-1. Een attente Peter van den Bosch pikte de bal op, ging er op rechts vandoor en leverde een voorzet af. De inkomende spits Rob Manders knalde de bal tegen de touwen: 1-0. Even later kopte Rob Manders een voorzet van Geert van den Bosch, via de onderkant van de lat, binnen: 2-0. Vlak voor rust was wederom Manders het goudhaantje. De indraaiende corner van Geert van den Bosch werd door hem het laatst beroerd: 3-0. Berghem Sport stond op dat moment al met negen man, na twee rode kaarten. In de tweede helft liep Handel zodoende makkelijk uit naar 7-0, via Manders (2), Jordy Beekmans en Mark de Waard. Vlak voor tijd zorgde Jordi Verhagen voor de ere-treffer.
 2. Mierlo-Hout sterkste in stadsderby, Maarheeze verslaat Laar
  DERDE KLASSE C

  Mierlo-Hout sterkste in stadsderby, Maarheeze verslaat Laar

  Baarlo – SC Helmondia 1-1. Al binnen twee minuten kwamen de Helmonders op voorsprong. Een foute uittrap van de doelman van Baarlo werd afgestraft door spits Jordi van de Boom. De verdere eerste helft was het duel in evenwicht. Baarlo kwam sterker uit de rust maar verder dan een late gelijkmaker kwam het niet. Vlak voor tijd zorgde een doelpunt van Baarlo ervoor dat SC Helmondia met een punt terug kon richting de Braak.