amateurvoetbal *thijs martens*  van SV Someren
Volledig scherm
amateurvoetbal *thijs martens* van SV Someren © Foto van de Meulenhof/Dave Hendr

Someren en Wilhelmina Boys boeken zeges na late treffers

Someren heeft zaterdag belangrijke punten gepakt op bezoek bij Rood-Wit V. Dankzij een late treffer van Koen de Louw werd de beslissing geforceerd. Eric Witteveen schoot Wilhelmina Boys in extremis naar een driepunter ten koste van PSV.

TWEEDE KLASSE F

Rood-Wit V – Someren 0-1. Someren heeft met minimaal verschil een zege geboekt op bezoek bij Rood-Wit V. De bezoekers hadden in de eerste helft het betere van het spel, maar konden dat ondanks een kopbal op de paal van Thijs Martens niet in de score uitdrukken.

In de tweede helft werd een goal van Koen de Louw afgekeurd vanwege buitenspel. Daarna bleven de kansen komen voor Someren, al was Rood-Wit V in de omschakeling enkele keren gevaarlijk. In de slotfase scoorde Koen de Louw opnieuw en nu werd de treffer wel goedgekeurd, 0-1. Door de overwinning komt Someren op zeven punten uit vier wedstrijden. Rood-Wit V is na vier duels nog puntloos.

DERDE KLASSE D

Wilhelmina Boys – PSV 2-1. Wilhelmina Boys kwam in de eerste helft op voorsprong na een goal van Yoran Bouwmans. Kort daarop moesten de bezoekers met tien man verder na twee keer geel voor Mehmet Alp, maar ondanks het ondertal trok PSV stand nog voor rust gelijk met de 1-1 van Jimmey Granviel.

In de tweede helft trok het team van trainer Rudy Wetzel de wedstrijd naar zich toe. Invaller Eric Witteveen werd vijf minuten voor tijd matchwinner door de 2-1 voor zijn rekening te nemen.