Archiefbeeld RKVVO
Volledig scherm
Archiefbeeld RKVVO © FotoMeulenhof

Sparta'25 wint topper van RKVVO dat toch periodetitel pakt

RKVVO verloor de topper tegen Sparta'25 met duidelijke cijfers. Maar door het verlies van Beerse Boys op bezoek bij EFC legde de ploeg toch beslag op de periodetitel. 

Sparta’25 – RKVVO 4-1.
De topper in de tweede klasse F werd een prooi voor Sparta ’25, het won op sportpark ’t Heereind met 4-1 van RKVVO. De ploeg van trainer Patrick Methorst vloog uit de startblokken en kwam in de tweede minuut op voorsprong via Daan van Heijnsbergen. Drie minuten later verdubbelde René Brouwers de voorsprong voor de trotse koploper van de tweede klasse F. Na amper twintig minuten gespeeld te hebben scoorde Bob Klaassen de 3-0, dit was tevens de ruststand. In de tweede helft bleef de thuisploeg domineren en tilde Van Heijnsbergen de stand naar 4-0. Met nog een kwartier te spelen redde Jordi Verhoeven de eer voor RKVVO en bepaalde daarmee de eindstand op 4-1.

EFC – Beerse Boys 1-0.
EFC heeft de inhaalwedstrijd tegen Beerse Boys met minimaal verschil gewonnen, op sportpark De Dieprijt werd het 1-0. De opdracht vooraf was duidelijk voor de thuisploeg, wanneer het met drie doelpunten verschil zou winnen was de eerste periodetitel binnen. De wedstrijd werd eerder dit seizoen na een klein half uur gestaakt wegens een blessure bij de scheidsrechter. Vanaf de hervatting drong EFC aan en het was Gijs Wuijts die de openingstreffer scoorde. In de tweede helft kreeg EFC enkele mogelijkheden maar werd er niet meer gescoord en daardoor legde RKVVO beslag op de eerste periodetitel.

Braakhuizen – Mierlo-Hout 0-4.
Braakhuizen hield een half uur gelijke tred met Mierlo-Hout. Daarna sloegen de bezoekers toe en in de tweede helft kon de ploeg van trainer Raymond Koenraadt makkelijk uitlopen naar een 0-4 zege. Jasper Lalisang opende na 28 minuten de score op aangeven van Thom Meeuwsen. In de tweede helft kwam Mierlo-Hout na twintig minuten op 0-2 toen Richard Rooijakkers raak schoot op aangeven van Dani Deelen. Chafik Mezziani en Emre Bars maakten het feest daarna compleet voor Mierlo-Hout.