Volledig scherm
Sparta'25-Wodan heftige blessure bij Wodan-speler Tom van de Pol © © Orange Pictures / Rene Nijhuis

Sparta'25 - Wodan ontsierd door heftige blessure Wodan-speler, Dommelen wint degradatiekraker van Spoordonkse Boys

Derde klasse D Zuid 1Sparta'25 heeft met 2-1 gewonnen van Wodan, dat in de slotfase Tom van de Pol met een ernstige armblessure zag uitvallen. Dommelen heeft de belangrijke degradatiewedstrijd tegen Spoordonkse Boys met 3-1 gewonnen. Unitas'59 wint met 2-0 van Reusel Sport. 

Dommelen – Spoordonkse Boys 3-1.
Dommelen heeft de degradatiekraker tegen Spoordonkse Boys goed afgesloten. De bezoekers kwamen al na vier minuten op voorsprong door een goal van Sjors Verhagen. Thomas Keeman zorgde namens Dommelen voor de gelijkmaker. In de tweede helft trok de thuisploeg het duel –terecht- naar zich toe. Eerst tikte Koen Daris een voorzet van Jurriaan Groot binnen, voordat Igor Smit de wedstrijd besliste: 3-1.

Valkenswaard – DBS 5-2. Valkenswaard deed goede zaken in de strijd om de derde periode. Erwin Isbouts zette de Bosuilen via een strafschop op voorsprong, Djes Koekendorp trok de stand gelijk namens DBS. Valkenswaard ging door goals van Vincent van den Groenendaal en Rob Vlassak rusten met een 3-1 voorsprong. Na de pauze maakte Koekendorp ook 3-2, voordat Van den Groenendaal en Martijn Bax de score naar 5-2 tilden.

SBC – Budel 3-0.
SBC had Budel bij rust al over de knie liggen. Rob Kapteijns opende de score op aangeven van Yurjen de Jongh. Joost van Heck verzorgde 2-0 op aangeven van Clint van Doorn. Van Heck zorgde kort voor rust ook voor 3-0, nu na een pass van Stephan Vroomen.

Unitas’59 – Reusel Sport 2-0.
Unitas’59 heeft voor de tweede keer op rij gewonnen. Halverwege was het nog 0-0 in Eindhoven, na rust sloeg het team van trainer Koen van der Heijden alsnog toe. Richard Hermans zorgde voor de openingstreffer, Rick van der Heijden maakte het karwei af met de 2-0.

Tivoli – Hapert 1-4.
Hapert kwam vroeg op voorsprong door een afstandsschot van Dave Koolen. Door twee goals van Kevin Raaijmakers werd het nog voor rust 0-3. Rik Verdonschot zorgde in de tweede helft voor 0-4, voordat Joey van Hoof voor 1-4 tekende.

Sparta’25 – Wodan 2-1.
Een benauwde maar terechte zege voor Sparta’25 tegen het Eindhovense Wodan. Daarmee blijft de Beek en Donkse ploeg afkoersen op het kampioenschap. De wedstrijd werd ontsierd door een armbreuk in de slotminuten voor Wodan-speler Tom van de Pol. De stand was toen al 1-2. Sep Drabbels benutte in de eerste helft een penalty voor Wodan, waar Sparta’25 kans na kans om zeep hielp. In de tweede helft ging Sparta beter voetballen, geholpen door een omzetting van 4-4-2 naar 4-4-3. René Brouwers schoot de bal uit een vrije trap feilloos raak en in de 84ste minuut was het Jaccy van den Enden die de 2-1 maakte.