Volledig scherm
Archiefbeeld: SPV & Olympia Boys © FotoMeulenhof

SPV maakt 0-3 achterstand goed; Olympia Boys vergeet kansen te verzilveren

VIJFDE KLASSE D (ZUID II)SPV heeft thuis tegen Kronenberg een 0-3 achterstand rechtgebogen, de wedstrijd eindigde in 3-3. Olympia Boys ging op bezoek bij Lottum met 3-0 de boot in. 

Lottum - Olympia Boys 3-0.
“We hebben eigenlijk een hele goede wedstrijd gespeeld”, liet Olympia Boys trainer Maikel van der Rijt weten. Er werd niet gewonnen bij Lottum. Na drie gemiste kansen kreeg de ploeg uit Ommel een penalty tegen. Na rust slaagde Olympia Boys er niet in om kansen om te zetten in doelpunten. Lottum scoorde nog tweemaal. Eindstand 3-0.

SVSH - RKSVN 2-2.
SVSH hoopte de winst mee naar huis te nemen, maar dat is niet gelukt. Na een slap eerste kwartier en een doelpunt tegen groeide de ploeg van Niels Roijakkers in de wedstrijd. Nog voor rust kwam SVSH op gelijke hoogte door een goal van Wesley Maas. Na rust pakte SVSH de draad op en beloonde zichzelf met een doelpunt; Erwin Toonders schoot een rebound binnen. Helaas was dat niet genoeg, want in de laatste minuut schoot RKSVN de gelijkmaker binnen. Eindstand 2-2.

SPV - Kronenberg 3-3.
SPV stond bij rust al 0-3 achter, maar heeft dat in de tweede helft omgebogen. “Ik heb de jongens gezegd dat ze niet mee moesten gaan met het spel van Kronenberg, maar hun eigen spel moesten spelen”, vertelt trainer Marty Heijmans. Zijn ploeg nam het advies ten harte, en scoorde driemaal in de laatste twintig minuten. Thijs van Rooij, Loek van Duursen en Matteo Trovatello waren de doelpuntenmakers.