SPV wint zeer makkelijk en pakt eerste periode titel

VIJFDE KLASSE E Zuid 2SPV heeft door een 4-0 overwinning op FC De Rakt de eerste periode titel gepakt. HVV Helmond won thuis met 7-2 van Nederwetten.

Volledig scherm
SPV pakt periodetitel © Merijn Van Merrienboer

SPV – FC De Rakt 4-0.
De thuisploeg heeft dankzij een ruime 4-0 overwinning beslag gelegd op de eerste periodetitel. De ploeg van Mario Plugers had een makkelijke middag en stond bij rust met 2-0 voor dankzij twee treffers van Toon van Lierop. In de tweede helft gaf Leon Swinkels zijn derde assist van de middag en scoorde Van Lierop zijn derde treffer. Het slotakkoord was voor Bram Rijnders.

Tongelre – Rood Wit 62 0-2.
Op bezoek bij Tongelre heeft Rood Wit ’62 een eenvoudige 0-2 overwinning geboekt. De eindstand stond al na een half uur op het scorebord. De eerste treffer kwam op naam van Mo Ameziane die rechtstreeks uit een corner scoorde. Kort daarop combineerde de ploeg van Pim Kornuyt naar de tweede treffer die gescoord werd door Junior Dosso. Ondanks het feit dat de Helmonders vanaf de dertigste minuut met een man minder speelden, Rens Sanders kreeg twee keer geel, kwam de overwinning nimmer in gevaar.

HVV Helmond – Nederwetten 7-2.
Said Azarfane opende al vroeg in de wedstrijd de score voor HVV Helmond dat in de eerste helft via treffers van Sharif Lopez Garrido, Appie Yahia en Souffian Oulaidi uit naar 4-1. In de tweede helft scoorden Azarfane (2) en Normen El Bouarfaoui voor de Helmonders. Voor Nederwetten scoorde Tom Raaijmakers tweemaal.