Volledig scherm
© DCI Media

SSE wint derby van Lierop; Bruheze laat kans om koppositie te pakken liggen

Vierde klasse EDe derby tussen SSE en Lierop is een prooi geworden voor de thuisploeg SSE. Bruheze liet in de thuiswedstrijd tegen DOSL de kans liggen op de koppositie te pakken: 2-2.

SSE – Lierop 2-0.
SSE heeft de derby tegen Lierop met 2-0 gewonnen. De thuisploeg was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en kwam na iets meer dan twintig minuten op voorsprong toen Merijn Altena een rebound tegen de touwen schoot. Lierop kon aanvallend geen vuist maken. Ook in de tweede helft bleef de thuisploeg de betere maar werd het verschil pas in de slotminuut duidelijk op het scorebord: vrij voor doel bepaalde Bjorn van Tilburg de eindstand op 2-0.

Maarheeze – FC Cranendonck 1-1.
De derby tussen Maarheeze en Cranendonck is geëindigd in een 1-1 gelijkspel. Na een kwartier kwam koploper Cranendonck op voorsprong via Rob Slenders, 0-1. Het strijdplan van Maarheeze werkte en via Cas Baudion kwam het vijf minuten voor het rustsignaal op gelijke hoogte, 1-1. In de tweede helft waren de kansen schaars en werd er niet meer gescoord.

SJVV – DESM 0-2.
SJVV leed op het eigen sportpark De Dreef een terechte 0-2 nederlaag. De ploeg van trainer Willem Aarts begon zwak aan de wedstrijd en keek binnen de kortste keren tegen een achterstand aan door een benutte strafschop, 0-1. Enkele minuten later viel de 0-2. In de tweede helft rechtte SJVV de rug en kwam het beter in de wedstrijd maar na een rode kaart voor Wout Munsters ebde het geloof weg en werd er niet gescoord.

Bruheze – DOSL 2-2.
Bruheze heeft de kans om de koppositie te pakken in de vierde klasse E laten liggen. De ploeg van trainer Peter Verstappen kwam na een klein kwartier op voorsprong dankzij een benutte strafschop van Robin Kemper, 1-0. Ruben van Meijl schoot op het half uur de gelijkmaker tegen de touwen, 1-1. De thuisploeg ging echter met een 2-1 voorsprong aan de thee, wederom was Kemper de doelpuntenmaker. In de tweede helft was DOSL sterker en schoot Ralph Geelen zijn ploeg wederom op gelijke hoogte, 2-2. In het restant kreeg DOSL mogelijkheden om de overwinning te pakken maar scoorde het niet meer.

ONDO – Laar 1-1.
De thuisploeg had in de openingsfase het initiatief en kreeg via Bart Mennen een mogelijkheid om op voorsprong te komen maar hij faalde in de afronding. ONDO bleef ook in de tweede helft de bovenliggende partij en leek via een treffer van Rudi Nijssen kort voor tijd de volle buit te pakken, 1-0. Laar reageerde direct en bepaalde twee minuten voor het laatste fluitsignaal de eindstand op 1-1.

RKMSV – Neerkandia 2-2.
In een aantrekkelijke wedstrijd hebben RKMSV en Neerkandia met 2-2 gelijkgespeeld. De thuisploeg kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong maar via een intikker van Joep Lemmen gingen beide teams met 1-1 aan de thee. Diezelfde Lemmen schoot zijn ploeg op het uur op voorsprong, 1-2. In de slotfase kwam RKMSV op gelijke hoogte, 2-2.