Volledig scherm
© PZC

Sterksel haalt flink uit met zevenklapper bij hekkensluiter Terlo

VIJFDE KLASSE ESterksel blijft de titelrace met Waalre volhouden. Bij hekkensluiter Terlo werd met maar liefst 0-7 gewonnen. Bart Berkers trof viermaal doel. Koploper Waalre liet zich niet verrassen. Het won met 2-0 van SVSOS.

Terlo – Sterksel 0-7. Binnen tien minuten was de wedstrijd al beslist. Bart Berkers (2) en Ruud Nijssen tilden de bezoekers naar een 0-3 stand. Nog voor de pauze werd het 0-5. Wederom Bart Berkers en Renè Bolster tekenden voor de Sterkselse treffers.Na de pauze ging het tempo omlaag. Alleen Bart Berkers (zijn vierde van de wedstrijd) en Renè Bolster waren trefzeker, 0-7.

DOSKO’32 – DVS 2-1. Na een vrij gezapige eerste helft kwamen de Duizelnaren na een krap uurtje op een 1-0 voorsprong door Ardjan Fleerakkers. Een misverstand in de verdediging tussen keeper Sten Bierens en verdediger Rik Paridaans leidde tot een eigen doelpunt van de thuisploeg, 1-1. Invaller Job Wintermans knikte tien minuten voor tijd de 2-1 binnen, waarna hij direct uitviel met een schouderblessure. De overwinning kwam voor de tien Duizelnaren echter niet meer in gevaar.

Waalre – SVSOS 2-0. In de 22e minuut opende Kees Uijthoven de score voor Waalre, 1-0. De thuisploeg bleef daarna heersen zonder echt gevaarlijk te worden. Na rust hetzelfde spelbeeld, Waalre oppermachtig maar niet echt gevaarlijk voor het SVSOS doel. In de 69e minuut maakte René Hooijmans aan alle onzekerheid een einde. Hij scoorde de 2-0 uit een hoekschop van Sean Govers.

Tuldania – Netersel 3-1. De bezoekers opende de score al na drie minuten. Roel Michiels liet de 0-1 aantekenen. Tuldania kwam daarna beter in de wedstrijd. Na twintig minuten viel de gelijkmaker,1-1. Vlak na de pauze kwam Tuldania op voorsprong. Het was daarna ook de betere ploeg. De 3-1 eindstand kwam vlak voor tijd op het scorebord.

SDO’39 – Rood Wit’67 1-0. In een matige wedstrijd werden de kansen in de eerste helft aan beide zijde niet verzilverd. Na de pauze een iets beter SDO’39, wat zich uitte in een 1-0 overwinning door invaller Mike Gevers.

Hulsel – Casteren 2-0. Hulsel startte sterk. In de elfde minuut schoot Stef Roijmans een strafschop binnen. Daarna was Casteren de betere ploeg zonder echt gevaarlijk te worden. De tweede helft ging gelijk op. Een kwartier voor tijd maakte Mitchell Verburg met een ziedend schot van twintig meter de voor Hulsel bevrijdende 2-0.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement