Volledig scherm
© stock.xchng

Sterksel morst eerste punten; Waalre nadert na winst

VIJFDE KLASSE ESterksel leverde bij DEES de eerste twee punten van dit seizoen in. Het zag daardoor Waalre tot op een punt naderen. De Waalrenaren wonnen met 2-0 van Hulsel en speelden een wedstrijd minder dan Sterksel.

DEES – Sterksel 1-1. Na een eerste helft, met Sterksel als bovenliggende partij, was de eindstand al bereikt door doelpunten van Vincent van de Groenendaal namens Sterksel en Hein van der Sande voor de thuisclub. In de tweede helft ging Sterksel op zoek naar de overwinning, maar in tegenstelling tot voor rust hanteerden de gasten veelal de lange bal en kon het DEES nauwelijks in verlegenheid brengen.

Waalre – Hulsel 2-0. Tegen een vooral na rust tegenstribbelend Hulsel won Waalre met 2-0 . De basis werd voor rust gelegd. In de 21e minuut opende Kees Uijthoven de score voor de thuisclub, 1-0. Even later bepaalde Lowie van Kuringen de score op 2-0. Dat bleek later ook de eindstand.

Tuldania – Casteren 4-2. Voor rust was het een matig duel en werd er niet gescoord. Dat was na de pauze anders. Pieter Abrahams en Thijs Hesselmans troffen in de tweede helft namens de thuisploeg ieder tweemaal doel. Beide doelpunten van Casteren kwamen op naam van Pim Smolders waarvan de laatste vlak voor tijd uit een strafschop.

DOSKO’32 – Netersel 0-3. Voor de pauze was Netersel de meerdere van de thuisploeg. Bij rust stond het al 0-2 door treffers van Ralph van der Linden en Gijs van Hintum. Na de pauze moest Dennis van Woerkum met twee gele kaarten van het veld. Daan Michiels bepaalde de eindstand op 0-3.

SDO’39 – SVSOS 2-1. De thuisclub boekte een verdiende overwinning. Na een 0-1 achterstand bij rust kwam de ploeg van coach Niels Gevers daarna beter voor de dag. Frans Berger maakte er in de 60e minuut uit een kopbal 1-1 van. Tien minuten voor tijd was dezelfde Frans Berger trefzeker na een voorzet van Mike Gevers, 2-1.

Terlo -Rood Wit’67 3-1. Door een treffer van Bjorn Vroomen kwam de thuisploeg snel op voorsprong. Kort na de 1-0 liet Geert Compen namens Rood Wit’67 de 1-1 aantekenen. Nog voor de pauze werd de 3-1 eindstand bereikt. Bas Verberne en Hein Hoeks namen de treffers van Terlo voor hun rekening. Bij Terlo maakte de 15-jarige doelman Nick Martens zijn debuut.

DVS – Knegselse Boys 1-2. In de derde minuut opende Knegselse Boys de score door een doelpunt van Faisal Ramsaransing, 0-1. In de blessuretijd van de eerste helft wist DVS door een treffer van Wester Wester op gelijke hoogte te komen. Na de pauze was Knegselse Boys de bovenliggende partij. Een kwartier voor tijd werd dat tot uitdrukking gebracht door een doelpunt van Remco van den Broek; 1-2. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement